Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovčanov zabávali Profesionáli: Takto Hudák rozosmial ľudí, keď sa viezol na transportéri :)

Poriadne rozveselili ľudí. Reč je o hercoch zo známeho seriálu Profesionáli, ktorí zavítali do Prešova. Tí sa dokonca predviedli aj na transportéri.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčanov zabávali Profesionáli: Takto Hudák rozosmial ľudí, keď sa viezol na transportéri :)
10
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Herci z niekdajšieho známeho seriálu Profesionáli zabávali v Prešove publikum. Počas nedávneho Dňa polície predviedli rôzne vtipné momenty a dokonca aj scénku v spolupráci s kukláčmi.

Jemné ruky

Na čele s Michalom Hudákom alias Mikim Hricom sa divákom prihovorili aj jeho „kolegovia“ v uniforme Lukáš Latinák (Karol Hůrka) a Helena Krajčiová (Scarlet Balážiková). Spolu počas svojho vystúpenia zabránili tomu, aby sa boss podsvetia Ali Krasňanský nedostal k pašovaným zbraniam. Toho si zahrala ďalšia známa tvára, herec Peter Sklár. Na mieste bolo počuť aj streľbu a výbuchy, pretože v hre boli životy rukojemníkov. „Odkedy si sa ním stal, máš strašne jemné ruky,“ povedal Hudákovi Lukáš Latinák a divákom sa hneď zjavil úsmev na perách.

Zabávajú všade, kam prídu: Profesionáli sa v Prešove vozili na transportéri
1
Galéria

Na záver protagonisti predviedli pred davom prítomných ľudí aj dvojitú okružnú jazdu s obrneným transportérom. Tú si užili všetci traja známi Profesionáli.

Netradičná MHD

A svojej povesti milovníka humoru neostal nič dlžný ani Michal Hudák. Keď sa držal zubami-nechtami transportéra, poznamenal, že už sa príliš dlho neudrží. Mierne kaskadérsky kúsok však obohatil svojsky: „Toto je jaka fajna emhadečka,“ pobavil publikum. A to, že mali herci úspech, si môžete pozrieť v našom priloženom videu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

FOTOGALÉRIA: Prešovčanov pobavili známi Profesionáli
10
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM