Ľubomír Hudačko Kultúra

Prešovčanka Katka Knechtová má nový klip: K chytľavej piesni ho točila v New Yorku

Prešovčanka Katka Knechtová sa môže pochváliť novým videoklipom. Ten sa dokonca nakrúcal až v ďalekom New Yorku. Pozrite si ho.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčanka Katka Knechtová má nový klip: K chytľavej piesni ho točila v New Yorku
5
Galéria
Zdroj: archív Kataríny Knechtovej

Katka Knechtová navštívila New York, kam odcestovala na koncert pre krajanov. Rozhodla sa tam nakrútiť aj videoklip k svojmu najnovšiemu singlu FEA.

Hlavnou postavou v klipe je sama Katka a mesto New York. Autorom námetu, scenáristom a režisérom je Jakub Gulyas, s ktorým hudobníčka spolupracuje už niekoľko rokov. Video dokonale dokresľuje pocity, ktoré ospevuje pesnička. FEA je skratka fenyletylamínu – hormónu podobnému opiátom, ktorý telo vylučuje pri zamilovaní.

„Keďže som dostala pozvanie koncertovať v New Yorku, využila som túto príležitosť k nakrúteniu videa k piesni FEA. Je to nesmierne fotogenické mesto, zaujímavý a najmä iný priestor, ktorý sa k zvuku a k atmosfére môjho nového singlu hodí. Som veľmi vďačná za túto skúsenosť, som šťastná, že som Slovákom žijúcim v Amerike mohla prostredníctvom mojej hudby priniesť trošku domova,“ vraví.

Zdroj: YouTube.com

Toto nikdy nespiace americké mesto sa talentovanej hudobníčke síce zapáčilo, no nie natoľko, ako Katka mestu. Rada sa tam ešte niekedy pôjde pozrieť, ale rodná krajina je pre ňu dôležitejšia. „Som rada, že som to všetko mohla vidieť, ale žiť by som tam nechcela. Pri nakrúcaní klipu vzniklo zopár zaujímavých momentov. New Yorčania boli veľmi milí, stále ma na ulici oslovovali, pýtali sa odkiaľ sme a tešili sa s nami. Našli sa aj takí, ktorí so mnou tancovali na ulici! Na Manhattane som bola za hviezdu, bola to zábava,“ smeje sa Katarína Knechtová. 

„Album oficiálne vychádza 24.októbra a bude na ňom 11 piesní. Je to výber mojich obľúbených skladieb v úžasných aranžmánoch pre kapelu a malý orchester. Bonusom na ňom je práve aktuálny singel FEA. Tento album je darčekom mojím fanúšikom a mne samej, pretože takto veľmi skromne oslavujem 20 rokov na scéne,“ uzatvára s úsmevom Katarína Knechtová. Piesne z pripravovaného albumu Katka zahrá aj na turné, na ktoré sa chystá a vystúpi aj v rodnom Prešove. A to už 5. novembra v historickej sále DJZ.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Knechtová v New Yorku: Natočila tam videoklip k piesni FEA
5
Galéria
Zdroj: archív Kataríny Knechtovej
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM