Ľubomír Hudačko Kultúra

Prešovčania z IMT Smile uviedli na svet nový počin: Nepripomína vám TOTO ranné časy kapely?

Veľmi známi Prešovčania, ktorí nášmu mestu robia dobré meno už celé roky. Kapela IMT Smile uviedla svoj nový počin. O čo ide?

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania z IMT Smile uviedli na svet nový počin: Nepripomína vám TOTO ranné časy kapely?
Zdroj: Dnes24.sk

Vytasili pre nás ďalší chytľavý počin. Prešovská kapela IMT Smile už pravidelne chŕli rádiohity a inak tomu nie je ani pri uvedení nového singla s názvom Iné to už nebude. Rýchle Cesty II. triedy tentoraz strieda príjemný letný oddych, ktorý podľa Ivana Táslera ľuďom prípomína začiatky kapely.

Kapela IMT Smile tak po hitoch Cesty II. triedy, S.O.S. či Pri tebe predstavuje ďalší singel zo svojho aktuálneho albumu Na ceste 1979.

Nový singel bratov Táslerovcov sa volá Iné to už nebude. O jeho text sa postaral dvorný textár skupiny Vlado Krausz a ako už samotný názov našepkáva, ide o pieseň, ktorá inteligentne a s nadhľadom poukazuje na to, že nie všetko v živote sa mení. Roky síce plynú, ale svet bude vždy taký aký býval.

„Po minuloročnej tancovačke Cesty II. triedy sme sa toto leto rozhodli trochu zvoľniť tempo a vybrali sme príjemnú oddychovku Iné to už nebude. V týchto horúčavách je predsa ideálne len tak ležať niekde pri vode s drinkom v ruke a táto pieseň sa presne k tomu hodí. Dokonca som už na ňu počul aj názory, že ľuďom pripomína návrat k ranným časom tvorby IMT Smile,“ prezradil líder skupiny Ivan Tásler.

Aktuálny singel skupina už zaradila do svojho koncertného repertoáru. Fanúšikovia si tak pieseň spolu s kapelou môžu zaspievať na letných festivaloch i na blížiacich sa akustických koncertoch. Ako sa páči vám? Vo videogalérii si pieseň môžete vypočuť.

Čítajte tiež:

No Brake majú atraktívny klip z Prešova: Ohúri vás nejeden efekt, na tomto sa pri natáčani zabávali najviac

Informácie redakcii sprostredkoval PR manažér Marek Kučera, foto: Marek Lukáč

IMT Smile s novou piesňou: Odteraz si ju budete pravidelne hmkať!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM