Ľubomír Hudačko Správy

Prešovčania šli na zmrzlinu, no takúto porciu nečakali: Predavačka ich milo prekvapila, toto sa len tak nevidí! FOTO

Vybrali sa na zmrzlinu a očakávali klasicky naservírovanú porciu. O to príjemnejšie pre Prešovčanov bolo prekvapenie, keď si ju mohli vychutnať v netradičnej podobe. Mali šťastie, že ich predavačka takto milo prekvapila.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania šli na zmrzlinu, no takúto porciu nečakali: Predavačka ich milo prekvapila, toto sa len tak nevidí! FOTO
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

V meste vás môže predavačka zmrzliny na Floriánovej ulici potešiť aj takýmto spôsobom. Šťastie k tomu mali manželia z Prešova, ktorí si vychutnali netradičnú porciu. Fotku zmrzliny, ktorá prekvapila Prešovčanov, si pozrite v našej fotogalérii.

„Dali sme si ju vo Floriánke, myslím, že je to talianska zmrzlina. A prečo nám takú dali? Pani zmrzlinárka mala dobrú náladu, ktorou nás nakazila,“ zhodnotila naša čiateľka Ivana.

Zmrzlina je tam podľa nej najlepšia, takže nebolo o čom. „Ten optimizmus sa často nevidí, o to viac je to milé,“ dodala. Veru, v letných dňoch príjemné osvieženie na kornútku poteší a ak sa k tomu pridá aj milá príhoda, o to viac je deň krajší.

Čítajte tiež:

Sladké plody, ktoré miluje azda každý: Aha, kde môžete zájsť na samozber jahôd!

Majestátny let, lov vo vzduchu a úžas ľudí: Pozornosť Prešovčanov strhli dravce VIDEO

Foto: ilustračné

Takúto porciu Prešovčania nečakali, zmrzlinárka vraj mala dobrú náladu :)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM