Ľubomír Hudačko Hokej

Prešovčania rozhodli o najpríťažlivejšej hokejistke: Tu je jej reakcia!

V ankete o najpríťažlivejšiu hráčku ŽHK 2000 Šarišanka Prešov sme síce medailu neodovzdávali, ale prešovskí fanúšikovia si svoje favoritky vybrali. Zaujímala nás aj reakcia víťazky. Martine Maskaľovej sme položili základnú otázku, ako sa cíti, ako najkrajšia hokejistka?

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania rozhodli o najpríťažlivejšej hokejistke: Tu je jej reakcia!
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovčanov a zároveň fanúšikov ženského hokeja sme oslovili s jedinou otázkou. Ktorá hokejistka je podľa vás najpríťažlivejšia a prečo?

So zhodnými odpoveďami a dôvodmi, ako pekný úsmev a dobrá postava si tento neoficiálny titul vyslúžila Martina Maskaľová (nar. 1998). Na otázku, ako sa cíti takto ohodnotená mužským publikom, odpovedala: „Určite som to nečakala som prekvapená z toho, že som to vyhrala práve ja a týmto chcem poďakovať ľuďom z Prešova," povedala na úvod sympatická hráčka.

Zaujímalo nás však aj to, ako dlho hrá v Prešove? „Hrám od začiatku tejto sezóny v Prešove, ktorý je môj hosťujuci klub a môj materský klub sú Michalovce odkiaľ aj pochádzam,„ vysvetlila svoj angažmán a na otázku, aké má životné krédo aj hokejový vzor, uviedla: "Moje životné krédo je nikdy sa nevzdávať a ísť si za svojím cieľom a snom, kým nedosiahnem úspech. A čo sa týka hokejového vzoru, ním je Patrick Kane, pretože má úžasnú palicovú techniku, vie to precítiť s pukom,“ dodala najpríťažlivejšia hráčka ŽHK 2000 Šarišanka Prešov.

foto: archív mm

Zvolili ste najpríťažlivejšiu hokejistku Prešova: Titul má Martina Maskaľová!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM