Ľubomír Hudačko Kultúra

Prešovčania, nepreseďte víkend doma: Na aké podujatia si môžete vyraziť?

Presedieť víkend iba doma, by bola škoda. Vyraziť si totiž môžete napríklad na podujatia v Prešove. Zoznámte sa s našim výberom.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania, nepreseďte víkend doma: Na aké podujatia si môžete vyraziť?
Foto: Ľubomír Hudačko

Zlatobanská stopa

28. januára 9:00 – 16:00 v Zlatej Bani pri krčme

Pozvánka pre všetkých záujemcov o lyžovanie na bežkách spojené so zábavou a spoločenským posedením pri čaji a guľáši. V sobotu sa môžete zúčastniť na 1. ročníku Zlatobanskej stopy. Prezentácia účastníkov bude od 9,00 do 9,30 a o 9,30 sa začne pohodový pretek, na ktorom nejde o víťazstvo.

Martin a hviezda

28. januára 11:00 – 12:00 v planetáriu

Astronomická rozprávka pod umelou hviezdnou oblohou o Martinovi a jeho ceste za žiarivou hviezdou pre deti od 4 rokov..

Indiánska hudobná rozprávka

28. januára 16:00 – 17:00 v kaviarni Viola

Atraktívne podujatie pre rodičov s deťmi. Príďte stráviť sobotný podvečer pri príjemnej rozprávke a vyplníte tým čas aj svojim ratolestiam.

Volejbalový zápas VK Mirad PU Prešov

28. januára 17:00 – 19:00 Športová hala PU

Všetci fanúšikovia športu spod vysokej siete sú vítaní na zápase najvyššej slovenskej volejbalovej Extraligy mužov, ktorý sa uskutoční v Športovej hale PU na ulici Športová 10. Podporte prešovských chlapcov v bojoch o majstrovský ti­tul.

Point Session

28. januára 19:30 – 22:30 vo Wave Clube

Hudobník Tomáš Vojcovič, známy zo spoluprác s kapelami ako N3O, Med Jam Band či s Mc a trúbkarom Tribumanom (FR). Predstaví sa ako Dj POinT.

Puf a Muf sa vracia

29. januára 16:00 – 17:00 v Babadle, Solivarská

Divadlo vytvorilo príbeh, kde sa deti zoznámia s Viktorom Kubalom a s niektorými postavami z jeho tvorby ako je Puf a Muf, Peter a Dita. Celá inscenácia sa nesie v komickom až grotesknom duchu a chvíľami sa divákovi môže zdať, že sa pozerá na animovaný film. Pre deti od 3 rokov.

Všetko najlepšie!

29. januára 16:00 – 18:15 v DJZ

Ray Cooney patrí bezpochyby medzi najslávnejších a najúspešnejších súčasných autorov bláznivých divadelných komédií patriacich do rodiny ľahšieho bulváru. Cooneyho komédie nešuštia papierom, vytvoril ich herec pre svojich kolegov. Na margo zdrvujúcich recenzií svojich divadelných hier sám autor vtipne poznamenal, že jeho hry sa „nepáčia vlastne vôbec nikomu, okrem všetkých divákov“.

Zlatý kľúčik

29. januára 16:00 – 17:00 v Divadle Alexandra Duchnoviča

Buratino, hlavný hrdina rozprávky Alexeja Tolstého Zlatý kľúčik alebo Buratinove dobrodružstvá, je nezbedná, neposlušná a nekonečne zvedavá, ale napriek tomu sympatická drevená bábka s dlhým nosom, ktorý akoby bol predurčený, aby ho jeho majiteľ strkal, kam netreba. Buratino má nos, ktorý vyňuchá každé dobrodružstvo či nebezpečenstvo.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM