Krimi

Prešovčana čakalo poriadne nepríjemné ráno: Bicykel bol jednoducho fuč!

Prešovčana čakalo nepríjemné ráno, keď zistil, že mu zmizol bicykel. Telefonicky to oznámil na políciu. Muži zákona následne rozbehli vyšetrovanie.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčana čakalo poriadne nepríjemné ráno: Bicykel bol jednoducho fuč!
Zdroj: Dnes24.sk

Pavol (55) z Prešova v stredu ráno telefonicky oznámil na políciu v Jarovniciach krádež bicykla. „K uvedenému skutku malo podľa oznamovateľa dôjsť v dobe od 18-tej hodiny dňa 03.10.2015 do 08-mej hodiny dňa 07.10.2015,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

„Páchateľ vnikol na oplotený pozemok rodinného domu v obci Ražňany, kde pristúpil ku kôlni, z ktorej odcudzil horský bicykel bielej farby. Krádežou vznikla majiteľovi škoda vo výške 350 eur. Poverený príslušník na základe uvedenej skutočnosti začal trestné stíhanie pre prečin krádeže a pre prečin porušovania domovej slobody,“ povedala.

Ako ďalej dodala, vyšetrovaním bolo zistené, že skutkov sa mali dopustiť Ján (23) a jeho 44-ročný menovec – obaja z obce Chminianske Jakubovany. „Jánom bolo vznesené obvinenie z týchto trestných činov spáchaných formou spolupáchateľstva, kde im hrozí trest odňatia slobody až na dva roky,“ doplnila Migaľová. Muži boli umiestnení do cely policajného zaistenia a bol na nich spracovaný podnet na podanie návrhu na ich väzobné stíhanie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM