Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovčan sa stal súčasťou chlapčenskej kapely: Skúsi obnoviť zašlú slávu niekdajších lámačov sŕdc?

Boybendy vo svete rezonovovali v deväťdesiatych rokoch a rozhodne nežali úspech len na poli fanúšičiek. Inšpiráciu, ako uspieť u žien iste čerpali aj muži. Taký býval v susednej krajine Lunetic, v súčasnosti vzniká ďalšia. Jej súčasťou je aj Prešovčan, ktorého sme na chvíľku vyspovedali.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčan sa stal súčasťou chlapčenskej kapely: Skúsi obnoviť zašlú slávu niekdajších lámačov sŕdc?
Zdroj: Dnes24.sk

Skupina Lunetic aj na Slovensku pred časom spôsobila hotovú mániu, ktorú odvtedy boybendy vo veľkom nezažili. Bude pokus o nový projekt, ktorého súčasťou je aj Mário Bendík úspešný?

Ide o mix Čechov a Slovákov, kapela vznikla len naozaj prednedávnom. Mário pokúšal šťastie aj v SuperStar a rozhodne by niečo podobné budúcim uchádzačom odporúčal, hoci on sám vypadol už v semifinále.

„S odstupom času to hodnotím pozitívne, prežil som veľmi pekné obdobie. Ľuďom, ktorí chcú zažiť niečo nové a spoznať fajn ľudí môžem odkázať, nech tam idú, ale nech neočakávajú slávu a kariéru. Pokiaľ si ich nevšimne nejaký super šikovný tím ľudí, ktorí vedia hudbu produkovať,“ uviedol Bendík.

V kapele sú piati členovia, pochopiteľne všetci mužského pohlavia. Z toho traja Slováci a dvaja Česi. Momentálne pracujú na popových pesničkách. Zaujímalo nás, aký majú hudobníci cieľ: „Hlavne robiť kvalitnú hudbu a rozdávať fanúšikom radosť. Motto máme ostať takými, akí sme. To znamená milí, skromní a hlavne usmievaví,“ rozpráva Bendík ako inak, s úsmevom. Názov kapely si budú vymýšľať sami, ešte ho nemajú. Na svete by mal byť čoskoro.

Formácia je čerstvá, veď vznikla len pred dvomi týždňami v Prahe. Aký má Prešovčan názor na slávny boybend z Luneticu a stretol sa už s porovnávaním? „Zatiaľ som sa nestretol s tým, aby nás porovnávali s Luneticom. Chalanov osobne poznám a sú to v pohode týpci,“ dodáva a na záver pridal aj sen zoskupenia: „Náš sen je spievať v Madison square garden (smiech).“

foto: archív mb

Mario Bendik v boybende: Podarí sa obnoviť slávu chlapčenských kapiel?
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM