Ľubomír Hudačko Kultúra

Prešovčan Mário sa stal súčasťou chlapčenskej kapely: Klip im pokrstil Lunetic

Chlapčenská kapela United 5, ktorej súčasťou je aj Prešovčan Mário Bendík má úspešne pokrstený svoj prvý videoklip. Pätica talentovaných mladých hudobníkov z United 5 na sebe aktívne pracuje, nahráva nové skladby a pripravuje sa na prvý koncert. Ich klip pokrstila iná chlapčenská kapela, Lunetic.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčan Mário sa stal súčasťou chlapčenskej kapely: Klip im pokrstil Lunetic
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý videoklip česko-slovenskej chlapčenskej skupiny United 5 virtuálne pokrstila legendárna skupina Lunetic.

V kapele traja Slováci

Česko-slovenská chlapčenská skupina United 5 nedávno odštartovala hudobnú kariéru debutovým singlom Longest Summer. K skladbe stihli sympatickí mladíci nakrútiť aj videoklip. Ten virtuálne pokrstili členovia najznámejšieho boybandu – skupiny Lunetic Aleš Lehký, Vašek Jelínek a David Škach. V kapele sú piati členovia, pochopiteľne všetci mužského pohlavia. Z toho traja Slováci a dvaja Česi. Momentálne pracujú na popových pesničkách.

Zaujímalo nás, aký majú hudobníci cieľ: „Hlavne robiť kvalitnú hudbu a rozdávať fanúšikom radosť. Motto máme ostať takými, akí sme. To znamená milí, skromní a hlavne usmievaví,“ rozpráva Prešovčan Mário Bendík ako inak, s úsmevom.

Pripravujú sa na prvý koncert

„Momentálne majú chalani aktívne tréningy pódiovej choreografie a spevu. Pripravujú sa na verejné, živé vystúpenia s desiatimi už hotovými piesňami United 5. Koncert v Slávkove u Opavy bude malým testom pre skupinu. Pozvali sme všetkých spolupracovníkov a kritikov, chlapci tam budú mať plnú sálu svojich prvých miestnych fanúšičiek,“ vysvetlil Rostislav Tomáš, manažér United 5.

Nový česko-slovenský boyband United 5 vznikol len nedávno na základe výberu uznávaných britských producentov – Andyho Murrayho a Denisa Ingoldsbyho a členov legendárnej skupiny Lunetic.

Čítajte o Prešovčanovi a novej chlapčenskej formácii viac!

foto: Katka Prusková/United 5

Prvý videoklip chlapčenskej kapely: Jej súčasťou je aj Prešovčan Mário Bendík
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM