Ľubomír Hudačko Kultúra

Prešovčan Mário Bendík má za sebou silný zážitok: Fanúšičky nás chceli bozkávať!

Nový česko-slovenský boyband United5 v zostave s Prešovčanom Máriom Bendíkom má za sebou prvý koncert. Hneď počas neho s exkluzívnou premiérou repertoáru si fešáci z United5 získali srdcia dievčat. Dokonca členov kapely chceli bozkávať a vládla úžasná atmosféra.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčan Mário Bendík má za sebou silný zážitok: Fanúšičky nás chceli bozkávať!
Zdroj: Dnes24.sk

Mário Bendík, Peter Juhás, Marthy Duffek, Matt Bláha a Norbert Brand z United5 sú z pozitívnej reakcie verejnosti milo prekvapení.

Chceli ich pobozkať

„Spätná väzba bola veľmi milá, dievčatá kričali, tancovali a spievali. Chceli nás pobozkať, držať nás za ruky, no proste úžasná atmosféra,“ hovorí s úsmevom Mário Bendík z United5.

Päť talentovaných mladých spevákov na sebe tvrdo pracuje a aktuálne sú United5 pripravení na ďalšie koncerty s desiatimi skladbami. Popri tom nahrávajú nové single a plánujú nakrútiť ďalší videoklip. Česko-slovenská chlapčenská skupina United5 napreduje, v zostave má aj Prešovčana. Po uvedení debutového singlu a klipu Longest Summer, majú za sebou fešáci z United5 aj prvý koncert a prvé stretnutia s fanúšičkami.

Dve skladby opakovali

Chlapci si šarmom aj talentom hneď získali srdcia dievčat a publika v Slavkove u Opavy v Českej republike. Nový česko-slovenský boyband na koncerte predviedol exkluzívne vystúpenie s vlastným repertoárom. Dve skladby dokonca pre veľký úspech opakovali. Sympaťáci z United5 boli z koncertu a z reakcií publika nadšení a už teraz sa nevedia dočkať ďalších vystúpení.

„Tesne predtým ako sme išli na stage, sme všetci jedli také nechutné semienka na premazanie krku. Skoro sme sa z nich povracali. Koncert bol super, prekonalo to moje očakávania. Myslím si, že sme si to všetci v sále užili,“ smeje sa Marthy Duffek. Autorom všetkých skladieb United5 je uznávaný britský producent Andy Murray, ktorý má na konte spoluprácu s takými megahviezdami ako Christina Aquilera, Leona Lewis, Alicia Keys, Thiesto, či No Angles.

Nový česko-slovenský boyband United5 vznikol koncom minulého roka na základe výberu uznávaných britských producentov – Andyho Murray a Denisa Ingoldsbyho a členov legendárnej skupiny Lunetic.

foto: nemoros

Čítajte viac o chlapčenskej kapele U5!

Prvý koncert majú za sebou: V Boybande United5 spieva aj Prešovčan
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM