Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešov spustil valentínskú súťaž: Sledujte, ako môžete vyhrať romantickú večeru...

Necháte sa zlákať? Naše mesto odštartovalo valentínsku súťaž. Dva páry si budú môcť užiť atmosféru romantickej večere.

Ilustračný obrázok k článku Prešov spustil valentínskú súťaž: Sledujte, ako môžete vyhrať romantickú večeru...
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Prešov pred blížiacim sa dňom sv. Valentína spustilo valentínsku súťaž a pripravené sú aj ďalšie sprievodné akcie. Na dva páry navyše čaká romantická večera pri sviečkach.

„Sviatok sv. Valentína sa spája s rôznymi formami vyznania lásky jeden k druhému, zaľúbených párov, ale aj rodičov k svojim ratolestiam či domácim miláčikom. Preto pripravilo mesto Prešov súťaž o najkrajšie Valentínske vyznanie nášmu mestu. Cieľom súťaže je zapojiť Prešovčanov, aby zasielali romantické fotky so zakomponovaným motívom mesta Prešov,“ uviedla hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

Fotografie s kontaktnými údajmi tak môžu všetci zasielať do 12. februára na mestskú adresu: valentin@presov.sk. Fotografie zachytávajúce prejav lásky k mestu Prešov cez zamilované páry, rodičov a deti či domácich maznáčikov budú následne postupne zverejňované v albume na facebookovom profile mesta.

Majitelia fotografií, ktoré získajú najviac označení „páči sa“, budú odmenení romantickou večerou pri sviečkach. „Na pomyselnom rebríčku sa môžu ocitnúť dvaja víťazi, dva páry si tak budú môcť užiť atmosféru valentívnej večere od mesta. Počas dní pred sv. Valentínom sa budú môcť zaľúbené páry fotografovať aj pri tradičnom valentínskom srdci v centre mesta a pripravený je aj Valentínsky tanečný večer v spolupráci s organizátormi Národného týždňa manželstva,“ dodala hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM