Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešov sa zobudil do bieleho rána: Perinbaba sa stará o prvý trvalejší sneh! FOTO

Prešovčanov čakalo po prebudení a prvom rannom pohľade z okna prekvapenie. Mesto sa odelo do biela. Pozrite si FOTO z našich ulíc.

Ilustračný obrázok k článku Prešov sa zobudil do bieleho rána: Perinbaba sa stará o prvý trvalejší sneh! FOTO
18
Galéria

Už aj v Prešove sa objavil prvý sneh, tentoraz sa ale Perinbaba stará o prvú trvalejšiu nádielku. Od rána sa totiž Prešovčania prebudili do ulíc pokrytých snehovou pokrývkou. Pokus o prvé vločky už síce prišiel počas víkendu, ale zdá sa, že až streda 16. novembra by mohla znamenať jeho trvalejšie usadenie. V utorok večer to ešte nevyzeralo, že by mala úradovať Perinbabka, no Prešovčanov čakalo ráno pri pohľade z okna prekvapenie.

Ulice boli totiž odeté do snehobiela a sneženie pred obedom ešte zosilnelo. „Nebol by som proti, keby si sneh dal načas a napadol až presne na Vianoce. Vyhovovalo by to všetkým, aj deťom a aj šoférom,“ smial sa Prešovčan Milan pri nastupovaní do auta.

Potešila by vás poriadna snehová nádielka v Prešove?

Isté však je, že po stredajšej nádielke už bude možné vyrobiť aj prvé snehové gule a na to sa teší nejeden školák so šibalským úsmevom na tvári. „Deti v lete vyháňa vonku slniečko, tentoraz to bude sneh. Je to prirodzený kolobeh ročných období a je dobre, že sa Martin s niekoľkodňovým oneskorením predsa len ukázal aj v Prešove,“ myslí si Martina.

Ako vyzeralo ráno v Prešove po snežení si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii. Máte aj vy fotografie zo zasnežených ulíc Prešova, alebo nejaké iné z nášho mesta či okolia, s ktorými by ste sa chceli podeliť? Pošlite nám ich na mail presov@global24.sk a radi ich do fotogalérie doplníme.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

FOTO: Prešov sa zobudil do bieleho rána, v našom meste napadol sneh
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM