Webnoviny - Futbal

Prešov sa zaradil medzi štvrťfinalistov Slovenského pohára

V stredajšom zápase osemfinálového 3. kola Slovenského pohára (Slovnaft Cupu) vo futbale 2011/2012 zvíťazil Tatran Prešov nad LAFC Lučenec jednoznačne 4:0.

(WEBNOVINY) – Corgoňligista si poľahky zabezpečil postup do štvrťfinále a doplnil päticu účastníkov z najvyššej slovenskej súťaže, ktorí si zabezpečili účasť medzi najlepšou osmičkou už v utorok.

Gólový účet stretnutia otvoril brazílsky útočník Mariano Bernardo v 22. min, už o minútu neskôr pridal druhý presný zásah ofenzívny stredopoliar Marián Adam. Po polčasovej prestávke ešte skórovali aj Jaroslav Kolbas a Libor Žůrek. Kompletný zoznam štvrťfinalistov bude známy 26. októbra, keď je na programe záverečný zápas 3. kola medzi Trenčínom a Slovanom Bratislava.

Výsledok stredajšieho stretnutia osemfinálového 3. kola Slovenského pohára (Slovnaft Cupu) vo futbale 2011/2012 (hralo sa na jeden zápas):

1. FC Tatran Prešov (CL) – FK LAFC Lučenec (II.) 4:0 (2:0) – do štvrťfinále postúpil Prešov Góly: 22. Mariano Bernardo, 23. M. Adam, 63. Kolbas, 73. Žůrek, rozhodoval: Valášek, 451 divákov

Program a obsadenie rozhodcov v zostávajúcich dueloch osemfinálového 3. kola Slovenského pohára (Slovnaft Cupu) vo futbale v sezóne 2011/2012 (hrá sa na jeden zápas, v prípade nerozhodného výsledku po 90 minútach sa stretnutie nepredlžuje, ale hneď nasleduje jedenástkový rozstrel):

STREDA, 5. októbra: 15.30 h: FKS Nemšová (III.) – FC Spartak Trnava (CL), rozhodujú: Fajčík – T. Somoláni, D. Hrčka

STREDA, 26. októbra: 17.30 h: AS Trenčín (CL) – ŠK Slovan Bratislava (CL), rozhodujú: Samotný – Chládek, Poláček

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM