Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešov sa už začína niesť v znamení trhov: Prvé zábery priamo z miesta!

Blížiaci sa víkend sa ponesie aj v znamení Prešovských trhov. Tie už majú za sebou neoficiálny začiatok, predajcovia lákajú sladkými i rôznymi ďalšími dobrotami. Zakúpiť si môžete predmety a výrobky od výmyslu sveta, či ochutnať langoš s džemom. Prídete sa pozrieť aj vy?

Ilustračný obrázok k článku Prešov sa už začína niesť v znamení trhov: Prvé zábery priamo z miesta!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Čo by to bola začínajú sa jeseň bez Prešovských trhov? Aj v našom meste sa druhá polovica septembra nesie v ich znamení.

Pozrite si vo videách prvé zábery, ako to priamo na mieste vyzerá a nechajte sa inšpirovať. Zakúpiť si môžete čosi do domácnosti, potešiť ratelosti na kolotočoch, alebo ochutnať langoš s džemom. Vo štvrtok od 17.00 vás potom čaká aj kultúrny program, teší sa na vás kapela Index.

Začiatok trhov si nenechala ujsť ani pani Alena Mokráňová: „Mala som to po ceste, keďže som šla z obchodu a tak sa pozerám, či sa nebudú dať kúpiť drevené varešky do kuchyne,“ prezradila. Atmosféru pochválila aj Zdena Talárová: „Počasie akcii praje, takže zabavia sa aj deti a v podvečer sem prídem aj s celou rodinou, chodíme sem pravidelne,“ dodala.

Iste si nenechajte ujsť ani večerné Finále skokového pohára jazdeckej oblasti Košice a Prešov. To však nie je všetko, tešia sa na vás aj Žobráci a takisto aj kapela Sunlips. A pokus o obrí erb Prešova z ovocia sa podujme Barbara Velebírová. Jednoznačne sa je na čo tešiť!

Prešovské trhy sú v plnom prúde: Nasajte atmosféru a príďte aj vy!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM