Rôzne Rôzne

Prešov rozkvitol a hýri farbami: Zavítali sme na najkrajšie ulice v meste! FOTO

Jar sa nám ukázala v plnej kráse. Boli sme sa pozrieť, ako vyzerá nejedna kvitnúca ulica v Prešove a tieto pohľady, skoro ako namaľované, vám prinášame na fotkách. Kochajte sa s nami aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Prešov rozkvitol a hýri farbami: Zavítali sme na najkrajšie ulice v meste! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Dôkazom toho, že príroda sa už zobudila, sú fotografie kvitnúceho záhonu stromov. Pri nich sa človek neraz zastaví a vychutná si jarné prebúdzanie sa prírody.

Na nakrajších uliciach v meste to vyzerá naozaj očarujúco, veď farbami hýria mnohé zákutia a dotvárajú jarnú pohodu. Najmä na ulici 17. novembra sa je na čo dívať, študenti majú o fotogenickosť tohto miesta postarané. Nezaostáva však ani Bajkalská či Jánošikova ulica.

„Som študentkou Prešovskej univerzity a preto ma teší, že je pozdĺž nej každý rok takto pekne. Veľmi sa mi to páči a keď bude ešte teplejšie, rada sa pri stromoch budem prechádzať tak často, že mi možno neostane čas na učenie,“ smeje sa Zuzana (22). Vychutnať a obdivovať jarnú krásu chodia aj manželia z Prešova. „Chodíme sem na prechádzky a kočíkujeme syna. A naozaj, kým je to takto pekne rozkvitnuté, človeka to môže len potešiť. V Prešove sa je síce na čo pozerať aj v iných ročných obdobiach, ale jar má krajšie čaro ako jeseň,“ myslí si mamička Lýdia. Kochajte sa preto s nami aj vy touto nádherou v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Lucia maľuje Prešov spôsobom, aký ste ešte nevideli: Pozrite si jej nádhernú tvorbu! FOTO

Na niekdajší výstavný kút Prešova spomíname už len s nostalgiou: Vyrastú v parku na Masarykovej ulici byty?

Za krásami netreba cestovať cez pol sveta: 5 dedín pri Prešove, ktoré by mal poznať každý!

Krásna jar je už aj v Prešove: Aha, ako mesto rozkvitlo
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM