Ľubomír Hudačko Správy

Prešov nemá peniaze na silvestrovský ohňostroj: Mesto vyzýva podnikateľov na laserovú šou

Vyzerá to tak, že po rokoch sa Prešovčania ohňostroja na Silvestra nedočkajú. V rozpočte na to nie sú financie a mesto Prešov oslovuje a vyzýva všetky podnikateľské subjekty s ponukou obohatiť silvestrovské oslavy a prezentovať sa realizáciou laserovej šou.

Ilustračný obrázok k článku Prešov nemá peniaze na silvestrovský ohňostroj: Mesto vyzýva podnikateľov na laserovú šou
Zdroj: TASR

Eufória na námestiach, úžasná atmosféra v každej metropole na svete a napínavé čakanie na moment, kedy spoločne začneme odpočítavať záverečné sekundy starého roka. Táto atmosféra nie je nikomu cudzia a inak to nebude ani o pár dní, kedy nás opäť čaká vítanie nového roka 2015.

Program, ktorý zabezpečilo Mesto Prešov v spolupráci s PKO začína o 22:00 diskotékou na námestí a od 23:00 do 24:00 so svojím repertoárom vystúpi prešovská skupina Atlantída. Prelom rokov o polnoci bude sprevádzaný polnočným prípitkom a príhovorom primátorky Andrey Turčanovej, po ktorom bude o 00:45 nasledovať diskotéka.

Ako uviedla hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová, z dôvodu, že v rozpočte na tento kalendárny rok nie sú financie na ohňostroj, mesto Prešov oslovuje a vyzýva všetky podnikateľské subjekty s ponukou obohatiť silvestrovské oslavy a prezentovať sa realizáciou laserovej šou.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM