Ľubomír Hudačko Správy

Prekvapenie na zastupiteľstve: Poslanec na seba strhol pozornosť, takto obdaroval kolegu darčekom!

To tu ešte nebolo! Poslanec Miroslav Benko prekvapil prítomných na šiestom zasadnutí zastupiteľstva a hneď na začiatku obdaroval kolegu Richarda Drutarovského. Záhadný darček aj okomentoval, v miestnosti zaznel i potlesk. O čo išlo?

Ilustračný obrázok k článku Prekvapenie na zastupiteľstve: Poslanec na seba strhol pozornosť, takto obdaroval kolegu darčekom!
Zdroj: TASR

Vážne témy, sústredené tváre a niekedy aj dusná atmosféra. Takto to býva na zasadnutiach mestského zastupiteľstva v Prešove. Avšak to, čo sa dialo na začiatku toho šiesteho v poradí sa len tak nevidí. Poslanec Miroslav Benko prekvapil a zobral si na úvod slovo. Počas neho okrem iného spomenul kolegu Richarda Drutarovského a odovzdal mu darček.

„V posledný marcový deň 31.3. bolo predstavenstvo technických služieb zvolané predsedom predstavenstva Richardom Drutarovským, ale odvtedy týždeň aj niečo nebol dvihnutý telefón z jeho strany, dokonca bol vypnutý a naháňali ho občania, novinári a aj poslanci. Za občanov mesta mu teda chcem odovzdať taký maličký darček,“ uviedol Benko.

V miestnosti následne zaznel potlesk a netradičná situácia aj pobavila. Na to zareagoval viceprimátor Štefan Kužma: „Neviem, či ten darček bol s návrhom na zmenu programu. To asi nebolo bodom programu,“ povedal a Rudolf Dupkala tradične vtipne dodal: „A už tiká?“. Čo sa však skrývalo v škatuľke je nateraz záhadou.

Čítajte tiež:

Poslanci rokujú na zastupiteľstve, ale bez primátorky: Turčanová na facebooku odhalila, čo je za tým

Prešovskí poslanci sa chystajú rokovať o dôležitých veciach: 19 bodov, ktoré na nich čakajú

foto: youtube

Zastupiteľstvo v Prešove s prekvapením: Poslanec obdaroval kolegu darčekom!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM