Ľubomír Hudačko Futbal

Predtým hral v Prešove, teraz sa predviedol na šampionáte: Bývalý koňar skóroval v Brazílii!

Koňare z Prešova vychovali strelca, ktorý sa zapísal gólom na najväčšom futbalovom sviatku! S trochou s nadneseným tónom by sme mohli bývalého hráča Tatrana charakterizovať. Faktom ale je, že obliekal zelenobiely dres a teraz sa tešil z gólu na šampionáte v Brazílii.

Ilustračný obrázok k článku Predtým hral v Prešove, teraz sa predviedol na šampionáte: Bývalý koňar skóroval v Brazílii!
Zdroj: Dnes24.sk

Otvoril si gólový účet v rodnej krajine, no zároveň to bola pre Bosnu a Hercegovinu na mundiale 2014 labutia pieseň. Balkánci, inak premožitelia Slovenska v kvalifikácii úvodné dva zápasy prehrali, v treťom už tak išlo len o česť.

A tej sa zhostila družina okolo Edina Džeka viac ako sympaticky. S publikom sa rozlúčili víťazstvom 3:1 nad Iránom. Záverečný gól Bosniakov pútal pozornosť aj Prešovčanov, veď od žrde stanovil posledný gól na majstrovstvách bývalý hráč Tatrana Avdiva Vršajevič! Urobil tak po rýchlom brejku a krížnej strele. Pozrite si ho vo videu, akcia začína v čase 1:08.

V 1. FC sa ohrial tri sezóny a v sedemdesiatich zápasoch zaznamenal štyri góly. V súčasnosti pôsobí v chorvátskom Hajduk Split.

foto: ilustračné, archív 1.FC

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM