Ľubomír Hudačko Rôzne

Pre milovníkov nakupovania aj chutných špecialít: Tu je tip, kam vyraziť na jarmok!

Jarmočné stánky opäť zaplavujú centrá miest, motoristi sa musia v tejto súvislosti pripraviť na dopravné obmedzenia. Ponúkať sa bude oblečenie, kvety, vence a ďalšie druhy tovaru. Na svedomí to bude mať 150 jarmočníkov, občerstvenie asi 20 predajcov.

Ilustračný obrázok k článku Pre milovníkov nakupovania aj chutných špecialít: Tu je tip, kam vyraziť na jarmok!
Zdroj: Dnes24.sk

Širšie centrum mesta Vranov nad Topľou zaplnia v týchto dňoch jarmočné stánky. Uskutoční sa tam v poradí 22. Jesenný jarmok.

Hovorkyňa mesta Vranov nad Topľou Eva Fedorňáková uviedla, že jarmok sa uskutoční v dňoch 11. a 12. októbra. Do mestskej pokladnice pribudne z prenájmu predajných miest približne 17 000 eur. Na rozdiel od letného jarmoku, súčasťou toho nadchádzajúceho kultúrny program nebude.

„Jarmočné stánky budú umiestnené už tradične: na ulici Janka Kráľa od obchodného domu ROIL po Dubčekovu ulicu, na Dubčekovej ulici v úseku od Štefánikovej ulice po objekt Hasičského a záchranného zboru a na Kalinčiakovej ulici v úseku od Dubčekovej ulice po Okresný súd vo Vranove nad Topľou,“ konkretizovala Fedorňáková.

Spomínané úseky budú od štvrtka 10. októbra od 18.00 h do soboty (12. 10.) do 22.00 h neprejazdné pre motorovú dopravu. „Trasa obchádzky povedie z Duklianskych hrdinov cez Námestie slobody, po Štefánikovej ulici a Dlhú ulicu, kruhový objazd, Bernolákovu ulicu a späť na Duklianskych hrdinov. Spojnica Ondavskej a Kalinčiakovej ulice bude uzavretá z dôvodu výstavby,“ dodala hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM