Ľubomír Hudačko Správy

Práce v prešovskom Zariadení Náruč prebiehajú už tretí mesiac: Čo všetko sa tu aktuálne rekonštruuje?

Práce na Zariadení pre seniorov Náruč na Veselej ulici pokračujú za plnej prevádzky už tretí mesiac. Potrvajú ešte do augusta, v lokalite sa totiž značným spôsobom buduje a obnovuje. Čo všetko už prešlo rekonštrukciou?

Ilustračný obrázok k článku Práce v prešovskom Zariadení Náruč prebiehajú už tretí mesiac: Čo všetko sa tu aktuálne rekonštruuje?
Zdroj: Dnes24.sk

Primátorka Andrea Turčanová kontrolovala napredovanie prác na rekonštrukcií Zariadenia pre seniorov Náruč na Veselej ulici.

„Zmeny sú viditeľné. Vidno, že sa tu pracuje naplno,“ skonštatovala počas kontrolného dňa v zariadení pre seniorov Náruč, kde už tretí mesiac pokračujú rozsiahle rekonštrukčné práce. Po nej a po zateplení strechy dodávateľská firma finišuje so zateplením budov, výmenou okien a dokončovaním balkónov.

Súčasne sa buduje aj nová kotolňa a multifunkčné ihrisko. Tieto práce sú súčasťou projektu financovaného z európskych zdrojov v celkovom objeme 1,92 milióna eur, na ktorom sa mesto Prešov podieľa piatimi percentami spoluúčasti. Rekonštrukcia sa uskutočňuje za plnej prevádzky zariadenia, výsledkom pre tamojších klientov však bude pozitívna zmena kvality života. Práce potrvajú ešte do augusta.

Čítajte tiež:

Prípravy na otvorenie prešovského kúpaliska finišujú: V obrazoch zistíte, ako prebiehala obnova! FOTO

Kosbu v Prešove očakávame netrpezlivo: Toto je však dôvod, prečo mesto nezabezpečí všetky lokality!

Informácie redakcii sprostredkoval tlačový referent Msú Milan Grejták

foto: mesto Prešov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM