Ľubomír Hudačko Rôzne

Pozrite si ich na FOTKÁCH: 11 krások, ktoré zabojujú o titul Miss Domaša

Ďalši ročník súťaže MISS Domaša je predo dvermi. Organizátori mali opäť čo robiť, aby vybrali tie dievčatá, ktoré sú najkrajšie z najkrajších. Pozrite si krásky, ktoré budú bojovať o titul!

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si ich na FOTKÁCH: 11 krások, ktoré zabojujú o titul Miss Domaša
Zdroj: Dnes24.sk

Bude sa na čo dívať! Do finále sa dostala jedenástka, ktorá už na prvý pohľad nesklamala. Veď zmes slovenskej a najmä východniarskej krásy má vždy príťažlivý lesk a nie nadarmo sa hovorí o tom, že najkrajšie dievčatá na svete sú z východu práve našej krajiny.

Potvrdil to aj Ondrej Kandráč, ktorý so skupinou Kandráčovci v programe vystúpi: „Minule sme s chlapcami rozmýšľali, kde sú na svete najkrajšie dievčatá a zhodli sme sa na tom, že je sú na východnom Slovensku. Preto máme všetci štyria manželky z východu a ak vy ešte nemáte, tak si ju príďte vybrať na MISS Domaša 2014. Bude tam všetko krásne,“ pozýva na finále.

Slávnostný galavečer súťaže sa uskutoční 19.7.2014 a tešiť sa môžete na moderátorskú trojicu Michal Farkašovský, Dana Strculová a Michal Hudák, ktorých doplnia aj hudobní interpreti. Svoj piesne predstaví Michaella, Stopa, Ego, Monika Agrebi a legendárna kapela Metalinda.

foto: Petra Gajdošová

Miss Domaša Valkov sa blíži: TOTO jedenástka finalistiek!
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM