Ľubomír Hudačko Správy

Pozrite si ich aj vy: TOP 5 najzaujímavejších správ týždňa z Prešova

Nestíhali ste cez týždeň sledovať informácie týkajúce sa Prešova? V jednom balíku vám prinášame 5 článkov, ktoré našich čitateľov zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si ich aj vy: TOP 5 najzaujímavejších správ týždňa z Prešova
Foto: Ľubomír Hudačko

Rozlúčka v Prešove

Prešov sa tento týždeň v utorok zahalil do smútku. V metropole Šariša vtedy totiž prebehla rozlúčka so zosnulými hasičmi. Mestom prešiel i smútočný sprievod.

PU na 2. mieste

Pekný úspech Prešovskej univerzity. Umiestnila sa na druhom mieste medzi slovenskými univerzitami v prestížnom rankingovom rebríčku. Aj na to ste boli tento týždeň mimoriadne zvedaví.

Noc múzeí a galérií

Do obľúbenej Noci múzeí a galérií, ktorá so sebou prináša každý rok zaujímavý program sa zapojil aj Prešov. Info o tom, čo sa v troch kultúrnych objektoch chystalo sme vám priniesli na našom webe už v pondelok.

Odstávky elektriny

Počas tohto týždňa sme vám priniesli aj dôležité informácie o viacerých odstávkach elektrickej energie v Prešove. Aj tento prehľad u vás vzbudil pozornosť.

Dni mesta Prešov 2017

Hudba a dobrá nálada sa bude niesť Prešovom najmä na začiatku júna. Mesto totiž vo veľkom oslávi 770. výročie a už poznáme mená účinkujúcich, pozrite si to v našom článku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM