Ľubomír Hudačko Iné športy

Postúpia prešovskí hádzanári do finále pohára EHF? Významná pochvala od renomovaného odborníka!

Tatran Prešov je kandidátom na účasť vo finále Pohára EHF v hádzanej mužov 2013/2014. Takúto poctu vyriekol uznávaný bývalý vynikajúci hráč a v súčasnosti kouč, ktorého zverenci budú súpermi Šarišanov v skupinovej fáze druhej najvýznamnejšej kontinentálnej pohárovej súťaže klubov. O koho ide?

Ilustračný obrázok k článku Postúpia prešovskí hádzanári do finále pohára EHF? Významná pochvala od renomovaného odborníka!
Zdroj: Webnoviny.sk

V rozhovore pre stránku Európskej hádzanárskej federácie to tvrdí niekdajší vynikajúci hráč a v súčasnosti kouč švédskeho IFK Kristianstad Ola Lindgren.

Dvojnásobný majster sveta, štvornásobný majster Európy a trojnásobný finalista olympijských hier zaradil tím trénera Petra Hatalčíka do svojej favorizovanej štvorice, z ktorej vzíde dvojica finalistov Pohára EHF. „Myslím si, že finalistov je potrebné hľadať medzi kvartetom družstiev Montpellier, Füchse Berlín, Nantes a Tatran Prešov,“ odpovedal tréner Kristianstadu na otázku o favoritoch.

Okrem úradujúceho slovenského šampióna a Kristianstadu účinkuje v C-skupine Pohára EHF aj maďarský Pick Szeged a francúzsky HBC Nantes. Z Lindgrenových slov vyplýva, že na postup zo skupinovej fázy favorizuje dvoch konkurentov svojho družstva – Prešov a Nantes.

foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM