Ľubomír Hudačko Rôzne

Poslanec na zastupiteľstve s netradičnou otázkou: Kto bude na Delni predávať klobásy?

Kto bude na Delni predávať klobásy? Aj táto otázka zaznela na mimoriadnom zastupiteľstve v Prešove. Záujem dozvedieť sa to mal poslanec Juraj Hudáč, ktorý reagoval k téme letnej sezóny na prírodnom kúpalisku Delňa. Tú zabezpečí firma Prešov Real a jej konateľ ku klobásam aj promptne odpovedal...

Ilustračný obrázok k článku Poslanec na zastupiteľstve s netradičnou otázkou: Kto bude na Delni predávať klobásy?
Zdroj: TASR

Už je to jasné, v Prešove bol odklepnutý zámer prenájmu zimného štadióna firme KC Investment a letnú sezónu na prešovskom prírodnom kúpalisku Delňa bude prevádzkovať Prešov Real.

Jej konateľ musel počas diskusie dokonca reagovať aj na netradičnú požiadavku. „Poprosím pána konateľa, aby odpovedal,“ vyzvala ho primátorka Turčanová kvôli požiadavke poslanca Juraja Hudáča, že kto bude na Delni predávať klobásy.

„Táto vec je v našej kompetencii, takže realizujeme malú súťaž. Vyzývam všetkých, ktorí majú záujem. Máme už nejaké ponuky, ale chceme si urobiť také naše relevantné výberové konanie. Tam si rozhodíme jednotlivé činnosti, nielen o pečení klobás, ale aj o ďalších veciach, ktoré sa hodia na kúpalisko. Predaj zmrzliny, piva a ďalšie veci. Budeme sa snažiť urobiť to tak, aby sme to tento rok v tomto krátkom krízovom režime zvládli a akosi sa reprezentovali. Samozrejme, všetci ste vítaní a budeme sa tešiť, že sa tam nikto neutopí,“ zhodnotil konateľ Peter Bobko, čím vyvolal aj nesmelé úsmevy.

Čítajte tiež:

Osud zimného štadióna v Prešove? Poslanci firme schválili zámer prenájmu za euro ročne

Primátorka Turčanová na zastupiteľstvo meškala. Jej zástupca hneď musel poslancov napomínať!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM