Hokej

Posila prešovských hokejistov príjemne prekvapila: Oliver Jokeľ dal v troch zápasoch 7 gólov a pridal 3 asistencie!

Do Prešova prišiel iba nedávno, odohral tri zápasy a na konte má neuveriteľných desať bodov za sedem gólov a tri asistencie. Aj vďaka Oliverovi Jokeľovi sa tak Prešov šplhá tabuľkou 1. ligy stále vyššie a po prípadnej ďalšej výhre by mohol atakovať už dokonca medailové pozície.

Ilustračný obrázok k článku Posila prešovských hokejistov príjemne prekvapila: Oliver Jokeľ dal v troch zápasoch 7 gólov a pridal 3 asistencie!
Zdroj: Dnes24.sk

Do Prešova pršiel z Martina, kde necítil dôveru trénera. A veruže zmena mu padla vhod. Veď v troch zápasoch zaznamenal Oliver Jokeľ neskutočných desať bodov za 7 gólov a 3 asistencie.

Vtipná asistencia

Proti Humennému sa blysol dvoma gólmi, proti Spišskej Novej Vsi dal hattrick a ďalšie dva góly stihol vsietiť Novým Zámkom. Okrem toho pridal tri asistencie a aj vďaka nemu sa Prešov šplhá na medailové pozície. Jokeľov gól na 5:2 nedávno proti Spišiakom niesol v sebe aj trocha vtipu, brankár Sedlačko mu totiž puk naservíroval priamo na hokejku a strelcovi neostávalo nič iné, len trafiť prázdnu bránu.

„Samozrejme, boli sme dohodnutí s brankárom, že mi to prihrá (smiech). Videl som, že chcel poslať puk druhému obrancovi, nevyšlo mu to, vystihol som prihrávku a okamžite zakončoval do odkrytej brány. Ešte raz mu chcem teda poďakovať za skvelú asistenciu,“ zavtipkoval si dobre naladený útočník.

Vtipkoval na margo platenia

Rodák z Košíc tvrdí, že mal od seba veľké očakávania a je rád, že napĺňa strelecké predpoklady. Bude tak musieť naplniť aj klubovú kasu? "Spoluhráči hovorili, že ja tie góly nemusím vôbec vyplatiť, ani hetrik. To som aj celkom rád, chalani boli v tomto ohľaduplní a Igor Halás povedal, že ak bude treba, on to za mňa všetko zacvaká,“ povedal ironicky. Bývalý mládežnícky reprezentant je v Prešove len na hosťovaní a tak nevylučuje, že sa do Martina ešte vráti.

„Zatiaľ sme dohodnutí tak, že by som sa vrátiť mal. Uvidíme, ako sa to časom vyvinie a čo povedia v Martine.“ Vyberať si síce nemôže, no v tom, kde by chcel sezónu ukončiť, má jasno: „V Petrohrade (úsmev). Ale nie, hlavne chcem byť v mužstve, ktoré vyhráva a užíva si hokej. Ak človeka ten šport nebaví, je to o ničom,“ dodal pre prvaliga.sk. V najvyššej slovenskej súťaži odohral Jokeľ takmer 250 stretnutí, na konte má dva ligové tituly v drese Košíc, ale aj niekoľko štartov v prvej lige.

Môže vás zaujímať:

Kanonáda v podaní Prešovčanov: Súperovi nasúkali dvojciferný debakel, do čierneho sa trafil dokonca aj brankár!

Hádzanári Tatrana Prešov sa s Ligou majstrov rozlúčili: Pivot Petro ďakoval divákom, trénera potešili dve výhry FOTO

Prešovčania pokračujú v skvelých výkonoch: Hokejisti vyhrali piaty zápas za sebou a šplhajú sa tabuľkou hore!

foto: Kristína Sikoraiová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM