Futbal

Poriadny výprask v ôsmej futbalovej lige: Hrabkov nadelil súperovi až 14 gólov

Málokedy sa takýto výsledok vidí v hokeji, nieto vo futbale. V ôsmej lige Hrabkov nadelil Ovčiemu 14 gólov. Na niečo podobné si pamätníci nespomínajú.

Ilustračný obrázok k článku Poriadny výprask v ôsmej futbalovej lige: Hrabkov nadelil súperovi až 14 gólov
Foto: Rastislav Búgel

Zápas 8. A ligy ObFZ Prešov medzi TJ Sokol Hrabkov a TJ Družstevník Ovčie sa skončil výsledkom 14:1 pre domácich. Po tri góly vsietili Jozef Marušák, Peter Stahovec, Rastislav Holub a Ján Kračinovský, po jednom Jaromír Štefan Marušák a Slavomír Lukáč, pričom posledne menovaný si dal pre zmenu aj vlastenca.

Čo na to hovorí pohľad do histórie? „Pýtal som sa najstarších pamätníkov futbalu v obci, taký výsledok si v zápasoch týchto dvoch súperov nepamätajú,“ uviedol prezident klubu Daniel Mihok pre futbalnet.sk. Podmienky na rozvoj futbalu sú v ich obci na výbornej úrovni, aj ich veľmi láka siedma liga. Podľa prezidenta klubu by mohol byť Obecný úrad príkladom pre ostatné, čo sa týka starostlivosti o klub.

Jesenný vicemajster sa adekvátne tomu počas zimnej prestávky aj posilnil. Novými hráčmi sa stali Ján Kračinovský z Demjaty, Slavomír Lukáč zo Sabinova a odchovanec Patrik Lipták z Chminian, ktorý sa vracia do materského klubu po šiestich rokoch.

„Top zápasy nás čakajú predovšetkým proti Kapušanom a tretiemu Chmeľovu. Tieto súboje môžu rozhodnúť, no dôležitosť treba klásť vlastne na všetky, ktoré sú pred nami. Všetci traja budeme tiež čakať na prípadné zakopnutie niektorého z ďalších dvoch rivalov,“ dodal Mihok.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Futbalnet.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM