Ľubomír Hudačko Kultúra

Pomôcka, ktorú ocení každý Prešovčan: To NAJ, čo sa bude diať počas víkendu v meste

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko zaujímavých inšpirácii. Prešovčania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Pomôcka, ktorú ocení každý Prešovčan: To NAJ, čo sa bude diať počas víkendu v meste
Zdroj: TASR

Hudba z Marsu+Dynamo Team

5. februára od 20.00 vo Wave

Disko partyzáni z Marsu sa po rokoch vracajú v plnej sile. V prešovskom Wave vás čaká dávka hudby, ktorá má množstvo fanúšikov. Od 20:00 sa predstaví Dynamo Team, od 22:00 bude následne na rade Hudba z Marsu. Príďte si vychutnať kvalitné predstavenia.

Odtiaľ Potiaľ

5. februára od 20.00 v Jam clube

V Jam clube sa vám predstaví kapela Odtiaľ Potiaľ. Kapela v našom meste vystúpi po dlhšom čase, takže sa je na čo tešiť. Počuť budete ich aktuálne aj staršie pesničky.

FK Prešov – MFK Tupperware Nové Zámky

5. februára od 20.00 v športovej hale na Baštovej

V piatok prešovskí futsalisti privítajú na svojej palubovke mužstvo z Nových Zámkov, ktorému rozhodne majú čo vracať. Príďte teda povzbudiť váš obľúbený futsalový tím.

Koncert kapely Ankramu

5. februára od 20.00 v Christanii

Príďte si vypočuť originálne piesne so slovenskými textami, silnou atmosférou a energickými improvizáciami. To všetko na koncerte kapely Ankramu. Tí vydali vo vlastnej réžii debutový album, ktorý pokrstil Maroš Hečko.

1.FC Tatran Prešov – Nowy Sacz

6. februára od 11.00 v Jazdeckom areáli

Zverenci trénera Stanislava Vargu si sily v prípravnom zápase zmerajú aj s poľským klubom Nowy Sacz. Tieto prípravné zápasy už Prešovčania hrajú bez svojich dvoch najlepších strelcov ligy, Dávida Leška a Pavla Šafranka.

Fašiangy na ľade

6. februára od 16.00 na Zimnom štadióne

Fašiangový karneval na korčuliach. Vstup zdarma a v maskách, tie najlepšie z nich budú aj ocenené. Netradičné fašiangy na ľade si nenechajte ujsť a dobre zabavíte seba aj svojich najbližších.

VK Mirad Prešov – TJ Spartak Myjava

6. februára od 17.00 v športovej hale na PU

Volejbalisti Prešova nestačili v ostatnom kole na Košice a manko na prvú Nitru narástlo na štyri body. Nahrať ich späť budú môcť koňare v zápase s Myjavou, ktorá je na poslednom mieste. Domáci tak budú jasní favoriti, v značnej miere môžu k výhre pomôcť aj vaše hlasivky.

1. Prešovský superbál

6. februára od 19.00 vo Family hall

Čaká vás už tretí ročník muzikantského plesu Prešovský superbál. Tohto roku bude program postavený na folku, folklóre a temperamentných flamenco rytmoch. Fungovať budú dva tanečné parkety a to veľký pre všetkych nadšencov tanečnej všehochute pod taktovkou pánov z Radiogrooves. Nebude chýbať ani chill-out zóna s funky house párty DJskej formácie Back2love. Večerom bude sprevádzať Radovan Kollarčík.

Junior cup Prešov 2016

7. februára od 10.00 v Kultúrnom stredisku PKO Centrum na sídlisku III

Začal sa nový rok a s ním aj nová juniorská pohárová súťaž. Po Kanianke vo februári pokračuje 2. kolom v Prešove. Tentoraz si mladí slovenskí biliardisti v boji o víťazné trofeje zmerajú sily v hre č.10. Prihlásiť a zúčastniť sa môžu hráči do 18 rokov, ktorí sa biliardu venujú.

Cisárove nové šaty

7. februára od 19.00 v Divadle Alexandra Duchnoviča

Z detstva si ho pamätáte. Starý príbeh v novom šate. Klasická rozprávka svetoznámeho klasika rozprávok Hansa Christiana Andersena prerozprávaná hercom, mímom a klaunom svetoznámeho Cirque du Soleil. Rozprávkár vám prezradí ako sa to všetko stalo.

Môže vás zaujímať:

Vybrali sme to za vás: 10 podujatí, ktoré vo februári odporúčame zažiť v Prešove

Šarišská zabíjačka, fašiangový program a zábava: V centre Prešova sa chystá obľúbená veselica, pozrite si PROGRAM

Ciele, ktoré majú prispieť k lepšiemu životu na Sekčove: Aj TOTO sa chystá na najväčšom prešovskom sídlisku

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM