Marcel Mojžiš Krimi

Polícia: Vysokoškolák (22) sexuálne zneužíval chlapcov!

Šokujúce! Tri až desať rokov basy hrozí v prípade dokázania viny 22-ročnému vysokoškolákovi z Prešova. Mladíka obvinili zo zločinu sexuálneho zneužívania a prečinu prechovávania detskej pornografie!

Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik informoval, že mladík mal za účelom spoločného vykonania homosexuálnych praktík kontaktovať prostredníctvom internetových sociálnych sieti mladých chlapcov z okolia Prešova a Košíc.

[blockquote]„Pri­márne mal vyhľadávať chlapcov, ktorí boli približne v jeho veku, avšak od mája 2011 až doposiaľ takýmto spôsobom údajne vylákal na stretnutia aj dvoch maloletých a jedného mladistvého chlapca, ktorých mal sexuálne zneužívať,“ spresnil hovorca. Dodal, že v máji minulého roka obvinený údajne zaviedol maloletého Prešovčana na opustené miesto v blízkosti rieky Torysa a tam ho vraj sexuálne zneužil. Podľa doterajšieho vyšetrovania mal mladík opakovane viackrát vylákať a zneužiť aj maloletého žiaka v prenajatom byte v Košiciach.[/bloc­kquote] **Polícia zistila, že obeťou vysokoškoláka má byť aj 16-ročný študent z Košíc, ktorého začiatkom tohto roka mal obvinený sexuálne zneužiť v jednej z pivníc v bytovom dome. **Policajný hovorca doplnil, že na základe príkazu sudcu bola 19. septembra u vysokoškoláka vykonaná domová prehliadka, pri ktorej policajti študenta zadržali a rovnako zaistili veci dôležité pre trestné konanie.

Džobanik uviedol, že policajti spracovali podnet na vzatie obvineného do väzby. Sudca Okresného súdu v Prešove prijal písomný sľub obvineného a rozhodol, že ďalej bude stíhaný na slobode.

presov24.sk/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM