Ľubomír Hudačko Krimi

Polícia prezradila, čo sa dialo: Nasadenie väčšieho počtu síl a prostriedkov na škole v Prešove!

Na jednej z prešovských škôl bolo rušno. Nasadený tam bol totiž väčší počet síl a prostriedkov mužov zákona. Polícia prezradila, čo sa dialo.

Ilustračný obrázok k článku Polícia prezradila, čo sa dialo: Nasadenie väčšieho počtu síl a prostriedkov na škole v Prešove!
Zdroj: TASR

V pondelok dopoludnia boli Odborom kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru Prešov vykonané preventívno- bezpečnostné opatrenia s názvom Čisté školy.

„Tieto opatrenia boli zamerané na predchádzanie a elimináciu drogovej trestnej činnosti na teritóriu mesta Prešov. Došlo k nasadeniu väčšieho počtu síl a prostriedkov, 4 policajti kriminálnej polície, 1 kriminalistický technik, 3 policajti poriadkovej polície, 1 psovod so služobným psom a 1 príslušník Mestskej polície mesta Prešov,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako pokračovala, plánované opatrenia boli vykonávané v služobnom obvode Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh a to na jednej zo stredných škôl. „Vo vybranej škole za prítomnosti zástupcu riaditeľa školy boli skontrolované 3 triedy, v ktorých bolo prítomných 51 žiakov a 3 pedagogickí pracovníci. V priebehu tejto akcie nebol zistený prípad prechovávania alebo držania omamných a psychotropných látok,“ zakončila Migaľová.

Môže vás zaujímať:

Okres Prešov sa musí mať na pozore pred veľkou vodou: Varovanie pred povodňou z trvalého dažďa!

V Prešove došlo k požiaru autobusu MHD!

Neoznačené hliadky policajtov v našom okolí: Na týchto autách ich stretnete na cestách!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM