Futbal

Pohyby v kádri Prešova: Tatran začal prípravu bez viacerých hráčov

Futbalisti prešovského Tatrana v úvode tohto týždňa začali prípravu na jarnú časť sezóny. V kádri nastali viaceré zmeny.

Ilustračný obrázok k článku Pohyby v kádri Prešova: Tatran začal prípravu bez viacerých hráčov
Zdroj: TASR

V druhý januárový pondelok odštartovali s prípravou na jarnú časť sezóny aj futbalisti 1. FC Tatran Prešov. Prvé tréningy po zimnej prestávke budú pod taktovkou nového asistenta Antona Mišovca. V kádri prišlo k viacerým zmenám, ktoré by mali podľa ideálneho prešovského scenára vyústiť k záchrane v najvyššej súťaži.

Prešovčania, na rozdiel od ostatných fortunaligistov, odštartovali prípravu bez prítomnosti médií, o čo sami požiadali. Prítomní neboli ani hlavný tréner Sergij Kovalec a jeho asistent Vjačeslav Nivinskij, ktorí sa k tímu pripoja v priebehu týždňa. V porovnaní s jesenným kádrom nastalo viacero zmien, najmä smerom von. Do Trenčína sa vrátili Issa Adekunle a Maduka Udeh, no ich prípadný návrat do Prešova je v štádiu riešenia.

V Tatrane už nepočítajú s Jakubom Wiezikom, Jurajom Hovančíkom, Oleksiom Miliutinom, Andrásom Lénártom, Mojmírom Trebuňákom a ani s Hectorom Tubonemim. Na prvom tréningu v roku 2018 však nechýbal najlepší strelec Roland Černák, ktorému pokračuje hosťovanie z Dunajskej Stredy. Nové tváre by mali do tímu pribudnúť počas prvého týždňa prípravy, kedy bude zároveň známy aj konečný rozpis prípravných zápasov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM