Ľubomír Hudačko Rôzne

Po oddychu pri vode siahame radi: Aké novinky oproti vlaňajšku prešovské kúpaliská vlastne predstavili?

Exotické letné kúpalisko Plaza Beach Solivar, prírodná Delňa čí kupko na trojke. Návštevníkov lákajú podľa možnosti počasia každý deň a oproti vlaňajšku dokonca pripravili aj nejakú tú novinku. Možno o nich ani neviete. Čo si v aktuálnej sezóne môžeme vlastne po novom vychutnať?

Ilustračný obrázok k článku Po oddychu pri vode siahame radi: Aké novinky oproti vlaňajšku prešovské kúpaliská vlastne predstavili?
Zdroj: Dnes24.sk

Novinkou tohto leta na kúpalisku Plaza Beach je nový Cocktail Bar a letná terasa.

„Tá pripomína morské letovisko a návštevníci sa môžu cítiť ako na dovolenke pri mori. Kúpalisko je pritom od minulého leta výhradne ležadlové. To znamená, že každý návštevník má v cene vstupného ležadlo a v zónach so slnečníkom, aj slnečník,“ uvádzajú informácie zástupcovia kúpaliska.

Pribudla tiež nová ležadlová časť VIP La Veranda, kde návštevníkov obslúži personál z La Veranda Baru priamo na pláži a v cene je aj welcome drink so zapožičaním osušky. Na Plaze stretnete aj sympatickú plavčíčku Nikolu, ktorú sme nedávno aj vyspovedali.

O peripetiách s prírodným kúpaliskom Delňa, ktoré bolo istý čas kvôli kontrole hygieny zatvorené sme vás už informovali. Našťastie sa však Prešovčania už môžu oddávať pohode pri vode, hoci kúpanie je stále na vlastné riziko. Môžete si však po novom zabezpečiť vodné bicykle, alebo člny na plavbu a volejbal na miestnom ihrisku je pre vás samozrejmosťou.

Kúpalisko Sun Park na Sídlisku III má noviniek azda najviac. Oproti vlaňajšku je totiž vynovené, postupne sa betónovali aj detské bazény, ktoré boli v katastrofálnom stave, či dodalo sa nové potrubie, omietky, fasáda a prebehlo aj čistenie okolia bazénov. Okrem toho pripravuje víkendový program v podobe animácií pre deti a tanečný program pre všetkých ktorí majú radi pohyb. Čakás vás Zumba, Vodný areobik či diskotéka.

Ak predsa len chcete ostať doma a k vode sa nevyberiete, môžete si aspoň pozieť, ako to na kúpaliskách v Prešove a okolí kedysi vyzeralo. A to v retrozáberoch v našej fotogalérii.

Čítajte tiež:

Veľký zmrzlinový prehľad z Prešova pre všetkých milovníkov mrazenej pochúťky!

Milovníci zlatistého moku si prídu na svoje: Pivný festival v Prešove zverejnil lákadlá

titulná foto: Plaza Beach

Kúpaliská v Prešove lákajú novinkami: Kde sa vyberiete najradšej?
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM