Monika Földešiová Krimi

Peniaze schovali do spodnej bielizne

V Prešove dnes zadržali príslušníci polície dve ženy, ktoré ukradli v predajni potravín na sídlisku Šváby 540 eur. Ulúpenú hotovosť si predtým schovali do spodnej bielizne.

„Ženy ukradli hotovosť z pokladne potravín a následne vyšli rýchlym krokom z predajne, čo si všimol jeden muž, ktorý začal vykrikovať, aby ich okoloidúci zastavili,“ priblížila Jana Karnišová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.
Podľa jej slov sa neďaleko miesta udalosti vyskytli v tom čase traja policajti na služobnom aute, ktorým sa podarilo dve Košičanky zadržať. „Privolaná policajtka následne urobila ženám osobnú prehliadku, počas ktorej vysvitlo, že ženy mali v podprsenkách ukrytých 540 eur,“ spresnila Karnišová.
Podľa jej slov vyšetrujú policajti od dnešného rána aj prípad krádeže, ku ktorej došlo v noci na dnes v obchodnom centre na Mierovej ulici v Humennom.
„Neznámy páchateľ vykradol päť obchodných prevádzok, a to tri na prízemí a dve na poschodí,“ priblížila Karnišová s tým, že zatiaľ nie je známe, akú škodu zlodej spôsobil. Zároveň dodala, že humenskí muži zákona začali trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin poškodzovania cudzej veci.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM