Andrea Ballayová Rôzne

Pastva pre oči. . . .

Módna prehliadka večerných šiat Salónu Katleen bola pastvou pre oči nie, len pre ženy, ale aj pre mužov.

Salón Katleen predstavil nádhernú kolekciu modelov na aktuálnu plesovú sezónu s novými trendmi zo sveta. Hra farieb a ladných pohybov modeliek nenechala ľahostajnou ani jednu ženu. Každá z nás útla ,či moletka by si vedela určite vybrať z veľkostí od č.34 do č.50 . Veď sami posúďte po vzhliadnutí videa. Salón Katleen ponúka širokú kolekciu spoločenských, koktailových šiat, obuvi a doplnkov. Vybrať si v ňom môžete z ponuky atraktívnych modelov okrem iných od RALPHa LAURENa i CALVINa KLEINa.
Najnovšia kolekcia je naozaj pestrá, farebná, nesie sa v znamení sýtych a výrazných farieb ako korálová, cyklaménová či sýta zelená. Nadchádzajúcu sezónu ovládne čipka, hodváb, mušelíny a lycra. Množstvo modelov je doplnených mašľami, sponami a volánmi. Samozrejme ani v tejto sezóne nesmie chýbať vždy elegantná čierna, biela, červena či hneda s pudrovou.
Inšpiráciou pri nákupe nových modelov sú naše zákazníčky, pretože sa vždy snažíme pripraviť pre ne to čo im naozaj pristane.
Okrem toho ponúka salón Katleen aj doplnkové služby ako úprava modelov na mieru a dokonca aj vizáž od profesionálov.

Je len na vás, či si model kúpite, alebo chcete byť na každej spoločenskej udalosti iná a model si len zapožičiate. Neváhajte a začnite sa dôkladne pripravovať na nadchádzajúcu plesovú sezónu alebo stužkovú slávnosť už teraz. Viac v našom katalógu [link=http://www­.nitra24.sk/e107_plu­gins/firmy/de­tail.php?deta­il=140]Zľavy a firmy[/link]

Foto : Dominik Szombath

Pastva pre oči. . . .
1
Galéria
KATLEEN prehliadka
60
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM