Ľubomír Hudačko Rôzne

Otvorené priznanie novej Miss Domaša: Neuveríte, čo jej prebehlo mysľou po vyhlásení výsledkov

Ľubomíra Hanušinová (20) sa nemôže sťažovať na nezáujem zo strany chlapcov a má pred sebou plány v modelingu i v speve, ktoré plánuje skĺbiť. V rozhovore prezradila aj to, čo jej prebehlo mysľou po vyhlásení výsledkov. Ani tomu nebudete chcieť veriť.

Ilustračný obrázok k článku Otvorené priznanie novej Miss Domaša: Neuveríte, čo jej prebehlo mysľou po vyhlásení výsledkov
Zdroj: Dnes24.sk

Titul oslávila v kruhu rodiny so svojimi najbližšími. Ľubomíra Hanušinová (20) z Gregoroviec pri Prešove sa stala novou Miss Domaša. My sme ju po krásnom úspechu vyspovedali.

Plánujete sa venovať modelingu naďalej, alebo sa skôr zameriate na spev?

Momentálne využívam to, že som ešte mladá a snažím sa sústrediť na ten modeling, keďže mi ponúka teraz veľa možností. Hlavne čo sa týka cestovania. Ale so spevom som vyrastala a stále bol u mňa prioritný, takže toho sa nemienim vzdať a stále sa snažím zlepšovať a makať na sebe. Touto kombináciou modelingu a spevu by som sa chcela aj naďalej uberať a vôbec si nemyslím, že sa tieto dve veci nedajú skĺbiť, práve naopak. Verím, že práve vďaka tomu sa môžem v budúcnosti presadiť. Avšak, uvidíme, čo mi ešte život prinesie.

Čo ako prvé vám prebehlo mysľou po tom, čo vyslovili vaše meno ako víťazky Miss Domaša?

To, že budem musieť skočiť do vody (smiech). Keďže som sa predtým s kamarátmi stavila, že ak sa niečo také náhodou stane a ja zvíťazím, tak skončím vo vode.

A skočili ste nakoniec?

Bohužiaľ, všetko sa nakonie tak zvrtlo, že som ani nemala priestor na splnenie tejto stávky.

Sledujete módne trendy? Kto je vás najobľúbenejší módny návrhár?

Áno, sledujem. Móda ma neskutočne baví a čo je lepšie, dáva priestor mojej kreativite a o tom svedčí aj môj šatník. Keďže ho s nadšením stále dopĺňam. A na Slovensku je to určite Lukáš Kimlička, ktorý je nielen talentovaný návrhár, ale aj skvelý fotograf, stylista a vizážista. Jeho prácu pravidelne sledujem a obdivujem.

Hodnotíte úpravu žien takpovediac v duchu sama pre seba aj napríklad počas prechádzky v meste?

Áno, priznávam sa, že niekedy sa mi to stane. No nie som ten typ, ktorý sa zameriava len na výzor ľudí. Avšak, myslím si, že každá žena by mala dbať o svoj zovňajšok a aspoň základnú úpravu. V konečnom dôsledku je to predsa len nejaký spôsob, akým sa môžeme prezentovať a chceme, aby nás podľa toho ľudia aj vnímali.

V čom sa cítite najlepšie vy, čo máte vo svojom šatníku najradšej?

V poslednej dobe som začala preferovať jednoduchosť a pohodlnosť a to sa odráža aj na mojom šatníku. Najlepšie sa ale cítim v teplákových šortkách (smiech). Momentálne je leto a tak veľmi rada nosím šaty, či už krátke, alebo dlhé.

Ako dlho vám trvá úprava zovňajšku, kým vyrazíte von? Alebo to príliš neriešite?

Záleží na tom, kam sa chystám. Prevažne je to ale taká polhodinka, za ktorú si zvyknem upraviť aj moje vlasy a spraviť si jemný make up.

Aký cieľ máte v modelingu, plánujete sa zúčastniť ďalších podobných súťaží?

V modelingu mám momentálne ako cieľ precestovať ďalšie krajiny, keďže prednedávno som navštívila Indiu a veľmi sa mi to zapáčilo a pohltilo. Čo sa týka podobných súťaží, stále dostávam zaujímavé ponuky zúčastniť sa a skúšať takto šťastie, no nechávam tomu voľný priebeh. Táto súťaž bola tiež len náhoda a vyšlo to.

Boli ste medzi finalistkami dobré kamarátky, alebo panovala skôr rivalita?

S finalistkami sme mali málo času na to, aby sme sa lepšie spoznali. Časovo nám to akosi nevychádzalo, ale určite som vďačná za nové kamarátstva. Rivalita nebola, skôr naozaj za ten krátky čas sme sa s babami snažili zabaviť a užiť si to.

V súčasnosti študujete, alebo pracujete?

Momentálne neštudujem, po skončení Pedagogickej a sociálnej akadémie využívam možnosti modelingu, ale dobudúcna sa určite chystám aj na vysokú školu.

Čítajte tiež:

Nová Miss Domaša sa na nezáujem mužov sťažovať nemôže: Toto nastalo na facebooku po jej víťazstve!

Titul Miss Domaša získala kráska z nášho okresu: Nádherná Ľubomíra (20) nenašla premožiteľku!

foto: Jaroslav Milý/Pro Art a archív ľh

Kočka z prešovského okresu: Miss Domaša je Ľubomíra Hanušinová!
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM