Ľubomír Hudačko Krimi

Otrasný zážitok mladíka (26) na zastávke: Najskôr dostal päsťou do tváre, potom ho kopali do celého tela

Mladík (26) na autobusovej zastávke zažil desivé chvíle. Najskôr podľa polície čelil útoku päsťou do tváre, vzápätí kopom do celého tela!

Ilustračný obrázok k článku Otrasný zážitok mladíka (26) na zastávke: Najskôr dostal päsťou do tváre, potom ho kopali do celého tela
Zdroj: Dnes24.sk

Na základe doposiaľ zistených skutočností bolo vznesené obvinenie štyrom mužom pochádzajúcim taktiež z obce Hermanovce, ako napadnutý mladík, a to zo zločinu lúpeže a z prečinu výtržníctva – spáchaných formou spolupáchateľstva.

„Obvinení (19,19,21 a 37 rokov) mali v uvedený deň popoludní prísť na osobnom motorovom vozidle k zastávke autobusu na hlavnej ceste v smere na obec Jarovnice a z doposiaľ nezisteného dôvodu fyzicky zaútočiť na muža (26) sediaceho na lavičke,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Jeden z mužov podľa hovorkyne mladého Hermanovčana päsťou udrel do tváre, následkom čoho ten spadol na lavičku a konštrukciu autobusovej zastávky. „Útočník vytiahol z ruky poškodeného muža jednu zo štyroch bankoviek, ktorú muž zvieral v ruke. Ďalší ,,spolubojovníci,, pristúpili k napadnutému a nohami ho začali kopať do celého tela. Muž sa pokúsil o útek – útočníci ho dobehli, zvalili na zem a pokračovali v bitke,“ dodala Migaľová.

Podľa hovorkyne boli obvinení muži umiestnení do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvinených do väzby.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM