Ľubomír Hudačko Krimi

Otrasné dianie rovno na ulici: Takto dopadla starenka (84) vo Vyšnej Šebastovej

Strastiplné ráno zažila dôchodkyňa (84) v obci pri Prešove. Podľa polície sa starenke vyhrážal mladý muž, ktorý ju následne aj fyzicky napadol.

Ilustračný obrázok k článku Otrasné dianie rovno na ulici: Takto dopadla starenka (84) vo Vyšnej Šebastovej
Zdroj: Webnoviny.sk

V nedeľu v skorých ranných hodinách došlo k útoku na ženu (84), v obci Vyšná Šebastová, okr. Prešov, v ktorej poškodená pani býva.

Policajtom Obvodného oddelenia Policajného zboru Kapušany sa útočníka podarilo v krátkom čase vypátrať a zadržať. Mužovi bolo vznesené obvinenie z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania a s prečinom výtržníctva," povedala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová. Obvinený muž mal podľa nej starenku slovne a fyzicky napadnúť a to na mieste verejnosti prístupnom, konkrétne na ulici pri Ružencovej záhrade.

Hovorkyňa ďalej uviedla, že jej muž aj vulgárne nadával: „Udrel ju rukami do oblasti hrudníka, následkom čoho pani spadla na zem, kde muž do nej ešte kopol nohou. Obvinený sa jej vyhrážal, že ju zabije, čím u poškodenej vzbudil dôvodnú obavu o jej život. Miestny muž (27) bol umiestnený do cely policajného zaistenia a povereným príslušníkom bol spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby,“ dodala Migaľová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM