Ľubomír Hudačko Rôzne

Oplatí sa zažiť: Na programe budú obľúbené majstrovstvá Prešova v sánkovaní!

Tip na relax ako vyšitý. Cez najbližší víkend sa budete môcť zabaviť pri poriadnej jazde, chystajú sa totiž majstrovstvá Prešova v sánkovaní.

Ilustračný obrázok k článku Oplatí sa zažiť: Na programe budú obľúbené majstrovstvá Prešova v sánkovaní!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Už teraz sa môžete tešiť. V našom meste sa bude konať obľúbené podujatie – majstrovstvá Prešova v sánkovaní. Na programe budú už najbližšiu sobotu 4. februára.

Súťaženiachtiví sánkari majú šancu predviesť sa už štvrtýkrát počas jazdy, ktorá sa začne na známom kopci. „Pretekať sa bude opäť na kopci Bikoš, avšak pretek bude posunutý asi o 300 metrov smerom ku konečnej zastávke. Zmenou je aj rozdelenie kategórií. Pevne veríme, že nám toto nádherné zimné počasie vydrží minimálne do soboty a zažijeme krásnu a veselú sánkovačku. Tešíme sa na vás,“ pozývajú organizátori podujatia.

Všetko odštartuje od 12.00 hodiny, dovtedy budú prebiehať rozjazdy. Vyhlásenie víťazov je naplánované na 16.00. Pripravené bude občerstvenie a hodnotné ceny. Pretekári mladší ako 18 rokov musia prísť v doprovode rodičov, alebo s podpísaným prihlásením.

„V prípade nepriaznivých podmienok sa podujatie presunie,“ upozorňujú ďalej organizátori. A v akých kategóriách sa bude súťažiť? Pôjde o rýchlostný sólo zjazd, skuponový zjazd, umelecký dojem, technické prevedenie sánkovacieho povozu, súťažiť sa bude aj o najkrajšiu sánkovaciu báseň a ocenia aj najmladšieho a najstaršieho účastníka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM