Ľubomír Hudačko Futbal

Ofenzívna záložníčka mala skvelý futbalový rok 2017: Laura Žemberyová v TOP zostave

Laura Žemberyová zažila skvelý futbalový rok 2017. Aj preto sa jej dostalo pocty a ušlo sa jej miesto v najlepšej zostave hráčok Východoslovenského zväzu.

Ilustračný obrázok k článku Ofenzívna záložníčka mala skvelý futbalový rok 2017: Laura Žemberyová v TOP zostave
Foto: Rastislav Búgel

Už po piaty krát sme mali možnosť dozvedieť sa mená najlepších hráčok VsFZ. Za rok 2017 sa v ankete dokázala presadiť aj skvelá Laura Žemberyová. Spolu s ďalšími dievčatami sa dokázali ženy prebojovať do najvyššej slovenskej futbalovej súťaže, Laura sa v tak mladom veku už pravidelne predstavuje v národnom drese hráčok do 19 rokov, s reprezentáciou postúpila do kvalifikačnej Elite Round.

V najvyššej súťaži žiari, dievčatá v nej síce len zbierajú skúsenosti, no členka „TOP jedenástky“ rázne ukazuje svoje kvality. Z desiatich ligových gólov našich Tatranistiek strelila ona sama sedem.

„Som veľmi rada, že patrím do tejto jedenástky. Je to pre mňa nová motivácia makať na sebe ešte viac. Ďakujem všetkým, ktorí ma v tom podporujú a aj tým, ktorí za mňa hlasovali,“ povedala pre 1fctatran.sk. V elitnom výbere sa ocitla aj Stela Semanová, ktorá v prvej polovici minulého roka obliekala dres Tatrana.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM