Iné športy

Odštartoval ďalší ročník 3b Uličnej ligy mesta Prešov: Ktorým tímom sa darilo najviac?

Umelá tráva na Sídlisku III patrí cez víkend uličnej lige. Zatiaľ čo druholigisti odohrávali už svoje druhé kolo, mužstvá prvej ligy si kopli do lopty po prvýkrát.

Ilustračný obrázok k článku Odštartoval ďalší ročník 3b Uličnej ligy mesta Prešov: Ktorým tímom sa darilo najviac?
Zdroj: Dnes24.sk

Obhajcom titulu minuloročnej súťaže je tím To-day, ktorý v prvom kole privítal nováčika 3b PO-City. Vyrovnaný zápas na oboch stranách nakoniec lepšie zvládol tím To-day a zvíťazil len tesne 6:5. Ďalšie rovnocenné meranie síl sa odohralo v stretnutí medzi Čaplin Pubom a BF Designom, kde sa body po remíze 6:6 dokonca delili.

Najväčším prekvapením úvodného kola sa však stalo nečakané víťazstvo nováčika Franky Tour nad vicemajstrom Jedálňou Mirka. Vlaňajší víťaz druhej ligy Franka Tour si s adeptom na titul poradila poľahky výsledkom 11:3 a ukázala, že za žiadnych okolností sa nechce znova vrátiť do druholigových vôd.

Ďalší vyrovnaný zápas sa dal očakávať aj v stretnutí Mimaru Požičovne s Gaskom. Za kratší koniec však v tomto prípade ťahali hráči Gaska a po tesnej prehre 6:8 vyšli bodovo naprázdno. Tímu Wall Street bar prvé kolo príliš nevyšlo. Ešte do polčasu však držal s Kubánskym Atakom cennú remízu 3:3, no druhé dejstvo nezvládol podľa svojich predstáv a podľahol Kubáncom 5:13.

Raketový štart do novej sezóny mal Twinstav, rekordman v počte získaných titulov. Ten v nedeľňajšom zápase doslova rozprášil FC Ekoprim, keď nastrieľal takmer poltucet gólov a pridal k ním aj čisté konto. Konečný stav 11:0 bol jednoznačným výsledkom kola.

V druhej lige je na čele prekvapivo nováčik El Galacticos, ktorého hráči dokázali za dva zápasy streliť úctyhodných 26 gólov do súperových sietí. Šláger 2. kola: Vlaňajší majster To-day sa stretne s vicemajstrom Jedáleň Mirka.

Program 2. kola
Sobota   13.09.2014   Šmeralová
08:00   Wall Street Bar – Čaplin pub    
09:45   TO-DAY – Jedáleň Mirka    
11:30   Mimar Požičovňa – 3b PO-City    
13:15   BF Design – Gasko    
15:00   Franka Tour – Twinstav    
Nedeľa   14.09.2014   Šmeralová
08:00   FC Ekoprim – Kubánsky Atak    

text: ml

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM