Ľubomír Hudačko Rôzne

Obyvatelia Prešova sa rozhovorili: Takto oslávime sviatok zaľúbených!

Valentín už doslova klope na dvere. Obyvatelia nášho mesta nám prezradili, ako tento sviatok zaľúbených oslávia.

Ilustračný obrázok k článku Obyvatelia Prešova sa rozhovorili: Takto oslávime sviatok zaľúbených!
Zdroj: TASR

Blížiaci sa sviatok všetkých zaľúbených je už cítiť na každom kroku. 14. február je dňom, ktorý mnohé páry využívajú na to, aby oslávili svoju lásku a naplno jej venovali spoločné chvíle. Opýtali sme sa preto Prešovčanov, aké sú ich plány na sviatok sv. Valentína.

Hlavne spolu

Pre predavača Kamila (27) je najdôležitejšie najmä byť so svojou polovičkou. „Zhodou okolností na stredu máme naplánovaný výlet do Tatier, voľný termín sme si našli práve na Valentína. Nie je však dôležité, aký deň je v kalendári, ak niekam ideme. Ale že sme spolu, to je to najkrajšie,“ povedal nám o svojich plánoch s priateľkou.

Zaujímavý plán prezradila aj Petra (32), ktorá sa živí v oblasti marketingu. „Všímam si, že sa ten deň blíži. Neoslavujeme ho každý rok, ale tentoraz sme sa rozhodli to zmeniť. Takto vo februári sme sa pred desiatimi rokmi spoznali, takže to bude zároveň aj oslava výročia. Doprajeme si masáž, saunu a iné dobroty v kúpeľoch,“ uviedla.

Pomerne klasický program chystá donáškar pizze Miroslav pre svoju najdrahšiu. Zoberie ju do kina. „Dáme si Päťdesiat odtieňov slobody a nehanbíme sa za to. Vraj to má vysokú návštevnosť, tak sme na to zvedaví aj my. Dobre to načasovali práve okolo Valentína, takže sa tešíme,“ povedal nám.

Zabavia sa

Ďalší tip na stredajší deň ponúkla Sylvia (30), ktorá je na materskej dovolenke. „Na Valentína sa zabavíme pri spoločenskej hre a dobrom víne. Ak nám to teda umožní naša dcéra. Vonku sa nám do tej zimy príliš nechce teraz chodiť, stavíme preto na rodinnú pohodu v teple a myslím, že rovnako nám bude fajn,“ uviedla.

Vybrať si spomedzi rôznych možností na trávenie sviatku zaľúbených skúsil taktiež Štefan (34), ktorý sa venuje prácam na stavbách. „Pôjdeme sa vo dvojici vyblázniť na valentínsku diskotékovú zábavu. Už dávno sme nič podobné neabsolvovali, takže sme si povedali, že teraz k tomu bude ten správny čas,“ prezradil nám.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM