Ľubomír Hudačko Kultúra

Obrovský záujem o Richarda Müllera: Prešovský koncert je beznádejne vypredaný!

Vypredané sály, neopakovateľná atmosféra a standing ovations! Tak vyzerá turné Richarda Müllera a skupiny Fragile s projektom Hlasy, ktorý nemá na našej hudobnej scéne obdobu. Po triumfálnom úspechu v Českej republike sa Hlasy presúvajú na Slovensko, v Prešove vystúpi už od 19.00!

Ilustračný obrázok k článku Obrovský záujem o Richarda Müllera: Prešovský koncert je beznádejne vypredaný!
Zdroj: Dnes24.sk

Hlasy na koncertoch predviedli Richardove hity vo famóznych úpravách „a cappella“ bez použitia jediného nástroja!

Tešia sa ako malé deti

„Som z toho dojatý, už po niekoľkýkrát. Že to dopadne až tak úžasne v Česku, to som nečakal. Všetci sa z toho triumfálneho úspechu radujeme ako malé deti,", prezradil Richard Müller. Spolu so skupinou Fragile majú na konte ďalší unikát – vlastnú aplikáciu! Ak chcete byť s Hlasmi stále online, stiahnite si ju, je bezplatná a prehľadná. Prostredníctvom aplikácie sa dá kúpiť lístok na turné, získať všetky informácie o koncertoch na Slovensku i v Česku. Dokonca si môžte vytvoriť vlastnú „a capella“ skladbu z originálnych hlasov skupiny Fragile.

„Ide o skutočne unikátnu skladateľskú aplikáciu. Jej príprava bola technicky nesmierne náročná, a to nielen pre programátorov, ale i nás zo skupiny Fragile. Pripravovali sme ju niekoľko mesiacov, takže som s ňou už dokonale oboznámený. Veľmi ma teší, že sa takýmto unikátnym spôsobom podarilo prepojiť svet technológií s umeleckou sférou!“ Konštatoval Braňo Kostka, líder skupiny Fragile.

V Prešove vypredané

„Som technický antitalent, ale určite ju vyskúšam. Bude to prvá aplikácia, ktorú si stiahnem do nového mobilu.“ S úsmevom dodal Richard Müller.

Projekt Hlasy nemá na našej hudobnej scéne obdoby. Hity „Nebude to také ľahké“, „Po schodoch“ či „Naša láska letí“ naspievali s Richardom Müllerom speváci Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík. Koncert v Prešove začína v utorok o 19.00, je už dávno vypredaný.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM