Milan Jusko Iné športy

OBRAZOM: World Challenge Day zaplnil námestie

Prešovčania podporili svoje mesto a svoje zdravie v rámci projektu World Challenge Day 2012 - Medzinárodný vyzývací deň. Cieľom bolo zapojiť sa akoukoľvek športovou alebo inou fyzickou aktivitou v trvaní aspoň 15 minút nepretržite. Našimi súpermi bol

Stačila aj prechádzka mestom, jazda bicyklom, či pracovná aktivita v záhradke. V rámci tohto dňa si mohli deti, mládež, aj tí skôr narodení prísť zatancovať street dance pred pódium na pešej zóne, kde zabezpečovali program spolupráci s mestom Prešov Centrum voľného času Grimmy.

Oblastný bežecký spolok Prešov a atletický klub TJ Slávia Prešovská univerzita pripravili v tento deň nesúťažný pätnásťminútový Beh vyzývacieho dňa v areáli atletického štadióna na Ul. 17. novembra. Vítaní boli všetci – od rodičov s predškolákmi po veteránov.

Aj Mestská správa služieb podporila World Challenge Day a 30. mája na bazénoch Šťuka a Delfín, v hodinách určených pre verejnosť bolo plávanie bezplatné.

Je potešiteľné, že do športových aktivít sa aktívne zapojili školy, športové kluby, občianske združenia aj jednotlivci a vyjadrili tak svoju podporu a aktívnu účasť na podujatí.

presov24 foto: Marek Eštočin

challege_day
27
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM