Ľubomír Hudačko Kultúra

Obľúbený festival v Prešove sa opäť chystá otvoriť brány: Pozrite, aký nadupaný program bude na Unipo feste

Areál Prešovskej univerzity opäť ožije. Obľúbený Unipo fest sa totiž blíži a už teraz je známy program interpretov, ktorí potešia svojou hudbou všetkých študentov. Pozrite si, aké nadupané kapely tento rok na podujatí budú.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbený festival v Prešove sa opäť chystá otvoriť brány: Pozrite, aký nadupaný program bude na Unipo feste
Zdroj: Dušan Guman

Najväčší študentský festival v Prešove Unipo Fest je opäť tu. Unipo fest každý rok láka svojou pestrosťou a možnosťou zabaviť sa.

„Po minuloročnom vydarenom ročníku, vám znovu prinášame festival, ktorý sa stáva na našej univerzite tradíciou. Pestrú zmes známych kapiel zo slovenskej hudobnej scény sme doplnili, ako už býva zvykom, o mladé talentované študentské kapely,“ uvádzajú informácie organizátori Unipo festu.

Tešiť sa teda môžete na slovenských headlinerov v podobe Inekafe a Horkýže slíže, ktoré brázdia hudobnú scénu viac ako 20 rokov. Ich hity zľudoveli a disponujú spoločnými fanúšikmi. Organizátorom sa tak touto kombináciou podarilo trafiť klinec po hlavičke dokonalým spôsobom.

Okrem toho návštevníkov potešia aj Aless & DJ Jancco, AC DC Revival, Tomi Sučik, Six between a Alternatiwe. Afterparty v legendárnom podniku pri unvierzite nemôže chýbať a to s nadupaným obsadením dídžejov. Kto príde na festival včas, pivo má zdarma, platí to pre prvých 1 000 návštev­níkov. Na populárny študentský festival sa môžete tešiť už 3. mája. Všetko vypukne od 14.00 hodiny.

Môže vás zaujímať:

Tohtotýždňové dianie v Prešove: Prehľad podujatí, ktoré vám pomôžu zahnať nudu

Zažite apríl v Prešove naozaj zaujímavo: TOP 10 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať

Prešovčania sa v Divadle Jonáša Záborského môžu tešiť: Experimentálna scéna, kde budú zámerne blízko k javisku!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM