Ľubomír Hudačko Kultúra

Objavovanie Prešova pokračuje aj v roku 2018: Čo čaká záujemcov najbližšie?

Nadšenci informácií sa môžu už o pár dní tešiť na januárové Objavovanie Prešova. Spojené bude s prezentáciou knihy Objavovanie Prešova IV a to nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku Objavovanie Prešova pokračuje aj v roku 2018: Čo čaká záujemcov najbližšie?
Foto: Ľubomír Hudačko

Na prvom stretnutí v roku 2018 sa bude spomínať na uplynulých 10 rokov Objavka. Ľudia sa dozvedia detaily zo zákulisia jeho príprav, spočíta sa ku koľkým stretnutia došlo, koľko tém bolo zrealizovaných či koľko účastníkov za 10 rokov Objavovanie privítalo.

Vtipné aj dojímavé

„Dozviete sa, ktoré objavko bolo najúspešnejšie, najdlhšie, najtajomnejšie, najnáročnejšie. Hovoriť budeme i o vtipných či dojímavých momentoch počas spoznávania histórie Prešova. A na záver predstavíme najnovší 4. diel knižného vydania Objavovania Prešova, spolu s možnosťou jeho zakúpenia za uvádzaciu cenu. Bonusom bude výstava fotografií (Ne)všedný Prešov od Vlada Semana v Centre regionálnych dokumentov Knižnice P. O. Hviezdoslava,“ pozýva na podujatie sprievodkyňa Andrea Sivaničová.

Objavovači sa ako vždy stretnú pred Mestským informačným centrom (MIC) v Prešove na Hlavnej v sobotu 13. januára 2018 o 10.00 alebo v nedeľu 14. januára 2018 o 14.00. Pri­vítajú vás sprievodkyne a autorky knihy Darina Petranská a Andrea Sivaničová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM