Ľubomír Hudačko Rôzne

Objavovanie Prešova bude tentoraz v novom šate: Chystá sa jeho nočná podoba, čo čaká návštevníkov?

Dva večery za sebou si budú môcť vychutnať nadšenci objavovania mesta zaujímavé podujatie. Tentoraz sa mladá partia okolo organizácie Urbanika odhodlala na nočné objavovanie s témou Voda v meste. Kde sa bude odohrávať a čo návštevníkov čaká?

Ilustračný obrázok k článku Objavovanie Prešova bude tentoraz v novom šate: Chystá sa jeho nočná podoba, čo čaká návštevníkov?
Zdroj: Dnes24.sk

V spolupráci viacerých organizácií sa v dňoch 13. – 14. septembra o 20.00 hod. uskutoční špeciálne podujatie objavovania Prešova, ktoré sa bude odohrávať dva večery za sebou v priestoroch parku Mestská oáza, pri elektrárňach a Kumšte.

Hudbou budúcnosti by mohlo byť internetové pripojenie wifi a už onedlho aj lákavá akcia v rámci Objavovania Prešova. „Bude to dosť veľká akcia aj na naše pomery. Bude to prednáška o tom, čo je v meste zaujímavé, jeho história. V tomto prípade to bude o Mlynskom náhone, prvej prešovskej elektrárni a o Kumšte. Podľa mňa je urobená spektakulárna svetelná šou, ktorá bude podporená výkladom sprievodkýň pani Petranskej a Sivaničovej. K tomu sa budú premietať historické fotky a celé je to naplánované tak, aby sa to dialo v noci,“ pozval na akciu Rudolf Kozlai.

Cena vstupenky v predpredaji sú tri eurá. Na mieste konania si pripravte 4,50 eur.

Foto: ilustračné

V Prešove sa chystá voda v meste: Nočné objavovanie naozaj láka!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM