Ľubomír Hudačko Šport

O najpríťažlivejšej hráčke prešovských volejbalistiek je rozhodnuté: Tu je reakcia sympatickej Tatiany!

V ankete o najpríťažlivejšiu hráčku Dobré zo Slovenska - Prešov volleyballclub sme síce medailu neodovzdávali, ale prešovskí fanúšikovia si svoje favoritky vybrali. Zaujímala nás aj reakcia víťazky. Tatiane Štieberovej sme položili základnú otázku, ako sa cíti, ako najkrajšia volejbalistka?

Ilustračný obrázok k článku O najpríťažlivejšej hráčke prešovských volejbalistiek je rozhodnuté: Tu je reakcia sympatickej Tatiany!
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovčanov a zároveň fanúšikov ženského volejbalu sme oslovili s jedinou otázkou. Ktorá volejbalistka je podľa vás najpríťažlivejšia a prečo? So zhodnými odpoveďami a dôvodmi, ako príťažlivý úsmev a charizmatický pohľad si tento titul vyslúžila Tatiana Štieberová. Na otázku, ako sa cíti takto ohodnotená mužským publikom, odpovedala:

„Doteraz som sa podobnej ankety nezúčastnila. Potešilo ma, že som ju dokonca aj vyhrala. Je to milé, ak sa im moje fotografie páčili, ale dôležité sú tiež aj povahové vlastnosti, ktoré na fotografii nie je poznať. No je to príjemný darček k môjmu prijatiu na Vysokú školu," prezradila sympatická hráčka, ktorú tak okrem volejbalových zápolení bude čakať aj štúdium na Fakulte manažmentu v Prešove.

Boli sme zvedaví, čo na výsledok ankety povedal jej priateľ. Tatiana však prekvapila, že partnera nemá. Aký by teda podľa nej mal byť? „V prvom rade by sme si mali rozumieť a mal by byt určite športovec,“ poznamenala. Jej výkony budú môcť fanúšikovia naďalej sledovať v drese ženského volejbalového tímu Dobré zo Slovenska. „Už mám podpísanú zmluvu na novú sezónu a budem v prešovskom družstve naďalej pokračovať. Volejbal je o tíme, super kolektíve a tiež o spolupráci na ihrisku a aj v súkromí,“ zakončila Tatiana.

Čítajte tiež:

Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Prešova!

Prešovčania rozhodli o najpríťažlivejšej hokejistke: Tu je jej reakcia!

Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi futbalistov Prešova!

foto: archív tš

Najkrajšia volejbalistka: V ankete triumfovala Tatiana Štieberová!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM