Ľubomír Hudačko Kultúra

Novej skladbe Prešovčanov z IMT Smile sa darí: Čo o nej a autorovi textu povedal Ivan Tásler?

Najnovšia skladba kapely IMT Smile je už v poradí treťou ochutnávkou z očakávaného albumu. Ten sa bude volať Na ceste 1979 a bude obsahovať desať piesní, ktorých autorom je Ivan Tásler. Ten sa vyjadril k skladbe aj autorovi textu novinky, ktorej sa na známej sociálnej sieti videí darí.

Ilustračný obrázok k článku Novej skladbe Prešovčanov z IMT Smile sa darí: Čo o nej a autorovi textu povedal Ivan Tásler?
Zdroj: YouTube.com

Spolu s novým singlom skupina zverejnila aj obal albumu. Text piesne, ktorej slová potešia nejednu romantickú dušu, napísal Vlado Krausz.

„Vlado je IMT Smile. Je jeden z nás. Je až neuveriteľné ako dokonale vie vyjadriť moje pocity bez toho, aby som mu čokoľvek naznačil. Opäť sa dostal ako keby do mňa. Pri Tebe je jedna z najosobnejších skladieb aké sme spolu spravili,“ prezradil o novej piesni Ivan Tásler.

Jubilejný desiaty radový album vyjde 13. marca, tretiemu singlu sa na známej sociálnej sieti Youtube takisto darí, ako predošlým novinkám. Počas dvoch týždňov od zverejnenia má skladby takmer 130 000 zhliadnutí. Zaujímavosťou taktiež je, že album Valec sa minulý rok dočkal reedície s zremastrovaným zvukom.

O ten sa postarali zvukoví majstri z legendárnych Abbey Road Studios. „Je to naša prvá platňa v histórii skupiny. Veľmi sa z nej tešíme. Vždy to bol môj sen, vydávať albumy okrem klasických CD nosičoch aj na vinyle,“ doplnil Tásler. Najúspešnejší album IMT Smile vyšiel pred pár dňami v limitovanom počte aj na platni.

Čítajte viac informácií o novom albume IMT Smile!

Nový album vydávajú aj Prešovčania z Chiki liki tu-a!

Hudobníci z Prešova predviedli nedávno šialenstvo!

foto: ilustračné

IMT Smile má novú pieseň: Volá sa pri tebe, Tásler sa hrá s číslami
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM