Tlačové správy

Nová stanica OMV v Ľuboticiach je už otvorená: Palivo za 1 euro len v tento deň!

OMV otvorilo novú čerpaciu stanicu v metropole Šariša. Zákazníci na jednom z hlavných prešovských ťahov nájdu miesto, kde môžu načerpať vysoko kvalitné palivo, ale i sily na ďalšiu cestu.

Ilustračný obrázok k článku Nová stanica OMV v Ľuboticiach je už otvorená: Palivo za 1 euro len v tento deň!
6
Galéria

Nová čerpacia stanica OMV v Prešove – Ľuboticiach otvorila svoje brány na Prešovskej ulici. K dispozícii je plný sortiment prémiových palív MaxxMotion, prémiového benzínu i nafty ako aj predajňa VIVA so svojou ponukou vždy čerstvých bagiet a kvalitnej kávy.

Na 21. júna OMV Slovensko navyše prichystala pre všetkých zákazníkov veľké prekvapenie. Práve v tento deň budete môcť natankovať za 1 euro!

„V našej snahe ponúkať čo najkvalitnejšie služby a starostlivosť pokračujeme aj na východnom Slovensku. Môžu sa o tom presvedčiť aj Prešovčania na novootvorenej čerpacej stanici v Ľuboticiach. Veríme, že sa stane miestom, ktoré budú pravidelne navštevovať,“ hovorí Gernot Gollner, retail manager OMV Slovensko.

Prví zákazníci budú mať možnosť ochutnať skvelé čerstvé bagety, ku ktorým dostanú zadarmo malé espresso. Kto sa navyše mesiac od otvorenia zaregistruje do vernostného klubu OMV SMILE&DRIVE, získa okamžite 200 S&D bodov.

Na čerpacích stojanoch zákazníci nájdu štandardné palivo so zaručenou kvalitou. Tí, ktorí chcú svojim vozidlám dopriať to najlepšie, môžu načerpať do nádrží prémiové palivá. Tie starostlivosť o motor posúvajú na ešte vyššiu úroveň. MaxxMotion 100plus i MaxxMotion Diesel sú výsledkom dlhého výskumu a testovania. Špeciálna receptúra spĺňa najprísnejšie požiadavky automobilového priemyslu. Palivá OMV MaxxMotion vedú k optimálnej účinnosti spaľovania, dlhšej životnosti motorov a k vyššiemu výkonu (Výhody a účinky paliva sú ovplyvnené aj vozidlom, správaním vodiča a technickým stavom motora a sú založené na porovnaní s palivom, ktoré spĺňa miestne minimálne požiadavky noriem STN EN 590 a STN EN 228).

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

V Ľuboticiach otvorili novú čerpaciu stanicu OMV
6
Galéria
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM