Futbal Šport

Nevídaný duel juniorky Tatrana: Hráči nepremenili množstvo šancí a dostali päťku

Posledný domáci zápas prešovských juniorov priniesol poriadnu gólovú nádielku. Hoci boli Prešovčania aktívni, nedali veľa šancí a inkasovali päť gólov.

Ilustračný obrázok k článku Nevídaný duel juniorky Tatrana: Hráči nepremenili množstvo šancí a dostali päťku
Foto: Rastislav Búgel

V zápase mali mladí Prešovčania jednoznačne viac z hry, ale zbytočné chyby v zadných radoch a lacné zahadzovanie šancí ich stálo lepší výsledok.

Tréner Radoslav Kubánka pre 1fctatran.sk vysvetlil, čo sa v dueli vlastne dialo. „Kto nevidel neuverí, ako z jasného zápasu dokáže mužstvo prehrať o dva góly. To čo sme ponúkli súperovi aby skóroval, sa nevidí v žiackych kategóriach. Všetky naše inkasované góly padli po hrubých individuálnych chybách, ktoré sa opakovali po celú sezónu. Bohužiaľ, my nevieme skórovať ani zo samostatných nájazdov,“ posťažoval sa lodivod.

Tatran síce viedol po hlavičke Štefančíka, ale potom hráči nedali ďalšie šance a začali sa kopiť chyby. V druhom polčase síce hráči nastúpili s odhodlaním otočiť výsledok. „Súper nás po zlej prihrávke Juraška potrestal gólom na 3:4. O minútu na to, po slabej strele z 20-tich metrov, nášmu brankárovi Bombovi vypadla ľahká lopta pred seba a súper ju dokopol do bránky na konečných 3:5,“ dodal tréner Kubánka.

1.FC Tatran Prešov-juniori – FK Svit 3:5 (1:2)

  • Góly: 4´ Štefančík, 62´ Zošš, 73´ Adam – 78´79´Stanislav, 36´ Hazrolli, 44´ Compeľ, 50´ Durkot
  • ŽK: Juraško – Vitkaj, Monka

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM