Kultúra

Netreba na nich chýbať: TOP akcie, ktoré nás do konca júla čakajú v Prešove a okolí

Nemali by ste na nich chýbať. Vybrali sme top podujatia, ktoré nás ešte do konca júla čakajú v našom meste a okolí. Tu sú...

Ilustračný obrázok k článku Netreba na nich chýbať: TOP akcie, ktoré nás do konca júla čakajú v Prešove a okolí
Foto: Ľubomír Hudačko

Fragaria Cup

do 6. júla Jazdecká ulica

17. ročník medzinárodného mládežníckeho futbalového turnaja pre dievčatá a chlapcov vo veku 8–15 rokov. V akcii môžete vidieť tímy z rôznych krajín.

Turnaj v plážovej hádzanej

7. júla 10:00 – 8. júla pri kúpalisku, Sídlisko III

Napíše sa už 24. ročník turnaja v plážovej hádzanej a súčasne 5. ročník Memoriálu V. Lafka.

My sme Východ

7. júla 15.00 na Hlavnej

Podujatie plné hudby, zábavy a energie, aká je len na východe. V Prešove sa už tešia Junior a Čeky, Šarišanci, Juraj „Šoko“ Tabaček, Heľenine oči a ďalší.

Tour de Prešov

8. júla 2018 Hlavná, Prešov a okolie

4. ročník medzinárodných cyklistických pretekov Tour de Prešov oficiálne začne 8. júla 2018 o 9.00 hod. v historickom centre mesta Prešov. Jedinečná udalosť roka priláka na vyše 100 kilometrový okruh pretekárov z celého Slovenska, Maďarska, Poľska, Čiech či dokonca Anglicka.

Národné stretnutie mládeže P18

26. júla – 29. júla 2018 Tatran Handball aréna, Prešov

Na P18 vyvrcholí špeciálna duchovná príprava Odvážny rok. Tím P18 prostredníctvom desiatok akcií na podujatí vyzve mladých vykročiť, ísť proti prúdu a byť skutočným mladým. Štvordňová mozaika láka na desiatky duchovných, kultúrnych a umeleckých čísel pripravených špeciálne na mieru, ktoré sa na akcii objavia po prvýkrát. Predvedú ich profesionálni aj amatérski umelci.

4 Brothers Festival

20. júla 18:00 do 22. 7. na amfiteátri

Druhý ročník 4 Brothers Festivalu. Pre návštevníkov je pripravený program plný zaujímavých interpretov zastupujúcich rôzne hudobné žánre. Kapely a DJ´s zo Slovenska, Česka a Poľska. Hardcore, Hip Hop, Reggae a ďalšie.

II. Beh o Slovenský opál

21. júla 13:00 pred štôlňou Jozef, medzi obcami Zlatá Baňa a Červenica

V kategórií muži a ženy budú pohárom so Slovenským opálom ocenení prví šiiesti najrýchlejší v absolútnom poradí. Prví traja vo vekových kategóriách budú ocenení medailou.

Pivný festival

19. júla – 5. augusta Jazdecká

Akcia ponúkne vyše 50 druhov piva, gurmánske špeciality, detské atrakcie a kultúrno-spoločenský sprievodný program na centrálnom pódiu. Vystúpia kapely ako Smola a Hrušky, Inekafe, Peter Bič Project, Michaella či Vidiek.

Prešovská športová nedeľa

29. júla 15:00 do 17:00 na Delni

Už 3. pokračovanie športového projektu, kde sa popri športovaní postarajú aj o vaše deti. Prešovská športová nedeľa s Lear Corporation je spojením športu, zábavy a relaxu pre mladých aj veľkých v priestoroch prírodného kúpaliska Delňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM